Muži A: Libiš - Chomutov 2:0 (1:0)

V 18. kole jsme doma hostili mužstvo FC Chomutov, které ještě loni hrálo třetí ligu, a po zásluze jsme zvítězili 2:0 (1:0).
Po celý průběh utkání působilo naše mužstvo výrazně fotbalovějším dojmem. První poločas jsme neustále hosty nutili k chybám a připravovali jsme si poměrně dost zajímavých situací. Hosté se dostali pouze do jedné slibné příležitosti, my jsme neustále hrozili. Náš tlak jsme korunovali do přestávky, když chybnou rozehrávku hostí potrestal po přihrávce Duška Baratynskyy nekompromisní střelou k tyči. Hosté si museli občas pomoct zastavením slibné akce za cenu žluté. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve výkonu z první půle, v další velké šanci se po krásné kolmici od Baratynského objevil Petr, jeho střelu zneškodnil hostující gólman. Hosté si vypracovali svoji druhou šanci, zakončení šlo mimo branku. A pak jsme se dočkali podruhé, po centru Boliny vyhrál souboj Baratynskyy a Zuskin pohotově uklidil míč do sítě. Poté jsme kontrolovali hru, s přehledem jsme si dokráčeli pro naprosto zasloužené vítězství a další tři body do tabulky.

Jungr - Škoda, Kolísek, Zuskin, Dušek - Chlapec, Bolina, Houžvička, Čadek - Baratynskyy, Petr  střídali Prieložný, Řepka, Bezděk, Šobr, Kvída

Jiří Kabyl: Velká pochvala pro úplně celé mužstvo, získali jsme s absolutní jistotou tři body. Musím smeknout před kluky, někteří měli zdravotní problémy a nezaujatý divák by to na nich ani nepoznal. Byli jsme fotbalovější, zasloužili jsme si vyhrát i vyšším rozdílem. Za úvodní tři jarní kola jsme získali šest bodů a držíme si pozici v první šestce, ve všech zápasech jsme odvedli dobré výkony, pouze v Souši jsme nebyli tak produktivní jako soupeř, s herním projevem můžeme být spokojení. Všichni odvádějí maximum, ať hrají deset nebo devadesát minut, vážím si odvedených výkonů u hráčů, kteří přicházejí do rozehraných zápasů.


Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama