Muži B: Libiš - Pšovka B 4:0 (4:0)

Branky: 3. a 39.min. Pazdera, 13. a 17.min. Šobr

Sestava: Kaul - Ryšlavý J., Novák, Mráz - Žák, Pospíšil, Eisner, Fajt - Pazdera - Šobr, Mündl.

Střídačka: Pilař, Ryšlavý M., Míšek, Bubeníček, Bláha.

Dnes jsme nastoupili s tím potvrdit vítězství z Vojkovic. V kabině jsme si řekli, jak budeme hrát a to nám hned od začátku vycházelo. Pšovce jsme měli co vracet, tak jsme na ně vlétli a hned ve 3. minutě jsme rozvlnili síť díky přihrávce Šobra - Pazdera zavěsil. Hosty jsme přikovali před pokutové území a drtivě jsme je svírali. Po jejich chybě ve 13.min. Šobr zachytil míč a šel sám na hostujícího brankáře a nemýlil se 2:0. V 17. minutě náš brankář vykopával, kousek za půlkou to prodloužil Pazdera a Šobr se opět řítil sám na brankáře a zvýšil na 3:0. Hosté neměli žádnou šanci, stále odolávali našemu tlaku, některé šance jsme neproměnili - Pospíšil tutovka, dvakrát náš kapitán - možná i třikrát :-D, Šobr měl také další šance. Ale náš kapitán se dočkal, po nádherném centru Mráze Pazdera zvýšil na 4:0 ve 39.min. Pak se šlo do kabin, samozřejmě skóre mohlo být mnohem vyšší.

Než jsme si stačili něco říct a prostřídat, aby si zahráli všichni, přišel rozhodčí, že hosté nenastoupí pro údajné zranění 5 hráčů. Samozřejmě jsme byli zklamáni, protože jsme si chtěli navýšit skóre a prosřídat kluky, tím pádem by bylo větší sebevědomí všech do dalších zápasů. Za svou kariéru si nepamatuji, že by se mi něco podobného přihodilo. V Byšicích jsme prohráli 12:1, bylo tam asi 5 dorostenců, ale dohráli jsme!!!

Nejlepším hráčem byl Šobr plus všech deset kluků na hřišti. Bezchybný výkon kluků, tvoří se nám výborná parta, do které zapadají i mladí dorostenci. Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama