Muži B: Vojkovice - Libiš 1:4 (1:1)

Branky: 7.min Pazdera, 71.min Ryšlavý Marek, 75.min Žák, 89.min Bláha

Sestava: Kaul - Novák - Ryšlavý Jakub, Mráz, Franz -Žák, Pazdera, Eisner, Fajt - Mündl, Míšek

Střídali: 64.min. Ryšlavý Marek za Mündla, v 79.min Bubeníček za Fajta a v 88.min Bláha za Žáka

Jeli jsme do Vojkovic bez 3 hráčů, kteří většinou hrají v základní sestavě, s tím alespoň urvat bod. Ještě na srazu se objevil další dorostenec Bláha, tak jsem ho vzal sebou a dopsal do zápisu.

Začali jsme velmi dobře a už v 7. minutě po pěkné přihrávce Mündla, která našla našeho kapitána Pazderu, se dotyčný ocitl sám před brankářem domácích a rozvlnil síť a vedli jsem 1:0. Ještě asi 5. minut se na to dalo koukat, ale pak jsme nepodrželi míč vepředu a dostali jsme se pod tlak. Bránili jsme velmi pozorně, ale přesto se domácím podařilo srovnat z přímého kopu ve 23. min. Pak to spíš do poločasu byla taková nakopávaná. V kabině jsme si něco řekli, samozřejmě tam padlo trochu ostřejších výměn, ale to k tomu patří a na hřiště přišlo jiné mužstvo.

Začali jsme dobře kombinovat a domácí jsme přehrávali. Domácí měli jedinou šanci a ta skončila na tyči. V 64. minutě jsem poslal na hřiště Ryšlavého M. a ten za 7.min dal branku na 1:2, která se později ukázala jako vítězná. Pazdera vybojoval míč, který poslal do skrumáže a Mára (Ryšlavý M.) to tam dotlačil. Pak už jsme domácí k ničemu nepustili a hned o 4. minuty později opět Pazdera nádhernou přihrávkou našel Žáka (nádherný lob přes obránce) a ten zvýšil v 75. minutě na 1:3 a bylo hotovo. Potom jsem ještě poslal do hry Bubeníčka a nakonec asi 2. minuty před koncem Bláhu a ten byl asi minutu na hřišti a zvýšil na konečných 1:4, míč poslal do vápna opět náš kapitán Pazdera, kde našel Franze - ten si tam pohrál s domácími obránci a předložil to Bláhovi a ten dal svou první branku v prvním startu za nás.

Samozřejmě jsme velmi spokojeni a za výkon ve druhém poločase jsme si vítězství plně zasloužili. Nejlepším hráčem byl bez pochyby Pazdera - jednu branku dal a zbytek připravil, bylo ho plné hřiště. Trenér Urbanec

Fotky z utkání ZDE

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama