Starší dorost: hodnocení podzimní sezóny + foto

První část sezóny jsme zvládli nad moje očekávání. Bohužel k nám los nebyl milostivý a hned první dvě kola jsme hráli se soupeři, kteří se momentálně nacházejí na 1. a 2. pozici v tabulce. Všichni jsme si mysleli, že jsme na tyto soupeře dost připravení, ale nebyli. Avšak věřím, že kluci se už nemůžou dočkat na příští sezonu, kdy se utkají s těmito soupeři. Pouze první dvě kola jsme poznali hořkost porážky, o body nás dokázal okrást pouze Chotětov, kde jsme si naprosto vědomi naší ztráty bodů. Po většinu sezóny jsme předváděli velmi pohledný fotbal až na výjimky. Když se nám nedařilo, kluci dokázali bojovat srdcem a strhnout vítězství na naší stranu bojovností. Jsem neuvěřitelně překvapen s přístupem hráčů  k tréninkům a k  zápasům. Myslím, že spousta z nich to má v hlavě srovnané a potěšili mě, jak je fotbal baví. Těší mě, že i hráči, kteří si v zápasech moc nezahráli, dále poctivě chodí na tréninky a snaží se na sobě pracovat. 
Doufám, že se kluci už teď těší na další polovinu sezóny. Čeká nás dost práce, aby jsme se dokázali udržet v horních příčkách v tabulce. Každý hráč by měl vědět, na čem by měl zapracovat, vždy je co zlepšovat.
Chci poděkovat všem hráčům, že mi skoro v každém zápase vždy vykouzlili úsměv na tváři, tím myslím z předvedené hry.
Dále děkuji celému realizačnímu týmu a to je Masér - Svatoň Libor, Asistent trenéra - Pazdera Martin, Vedoucí - Škrna Michal st., Pomezní rozhodčí-Škrna Michal ml., Ryšlavý Marek...., a další...
 
Trenér Libor Tichota ml.
 
 
 
Horní řada z leva: Najmon J., Míšek F., Bláha M., Mündl F., Obrajtr T., Šelemberk F., Wawryzniak S., 
Prostřední řada: Bubeníček D., Šulc P., Jandourek V., Ryšlavý J., Matějka L., Vetešník J., Svatoň V., Škrna M.,
Spodní řada: Fajt D., Masér - Svatoň L., Vedoucí - Škrna M., Trenér - Tichota L., Asistent - Pazdera M., Šelemberk D. 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama