Muži A: LoKo Chomutov - Libiš 2:3 (0:2)

V posledním podzimním kole jsme hráli na hřišti Loko Chomutov a zvítězili jsme 3:2 (2:0). Prvních dvacet minut se hrálo bez nějakých šancí, pak jsme v rozpětí dvou minut dvakrát udeřili. Nejdřív po přihrávce Šmída, která krásně skočila do kroku, se trefil z jedné křížnou ránou Těmín a pak Kim vedl od půlky balón směrem do středu hřiště, následně uvolnil Matouška a ten si míč potáhl a prostřelil domácího brankáře. Těsně před přestávkou dal krásnou kolmici Kolísek a Matoušek šel z půlky sám na brankáře, snažil se ho obstřelit, ale gólman jeho šanci zneškodnil.
Domácím, kteří měli v mužstvu sedm hráčů Mostu, se podařilo po pěti minutách druhého poločasu snížit. Další šance jsme soupeří nedovolili, naopak po centru Škody přidal třetí gól hlavou Petr. Domácí poslali na hrot vysokého stopera, ten ale nevyhrával hlavičkové souboje, a dokonce po dvou žlutých musel odejít ze hřiště. Nám se otevřel prostor na brejky, chvíli před koncem jsme šli do přečíslení čtyři na dva a naši akci zastavil ofsajd, domácí rychle rozehráli a dostali se do naší otevřené obrany, podařilo se jim snížit na rozdíl jednoho gólu, my jsme taktickou hrou už žádnou komplikaci nepřipustili.

Lomský - Kabyl, Kolísek, Trojan, Zuskin - Matoušek, Řepka, Šmíd, Těmín - Kim, Petr střídali Baratynskyy, Škoda, Jiráň, Bezděk, Bartoň

Jiří Kabyl: Skvělý výsledek, v posledních osmi kolech jsme dosáhli šestého vítězství, kluci odvádějí poctivé výkony, dřou a bojují jeden za druhého, získali jsme 23 bodů, jsme velmi spokojeni. Teď si budeme užívat fotbálek až do vánoc, jeden víkend jedeme společně s vedením na hory, to bude zasloužená rozlučka s úspěšnou sezónou a vlastně celým rokem. Klukům opravdu moc děkujeme, máme na čem stavět, teď si budeme užívat, o to víc ale budeme makat v zimní přípravě.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama