Muži B: Kly - Libiš 0:2 (0:0)

Sestava: Kaul, Pilař, Ryšlavý Jakub, Novák, Vrábel, Žák, Urbanec, Franz, Pazdera, Hadrava, Šelemberk František.

Střídali: 62.min. Míšek-Urbanec,77.min. Mundl-Žák, 78.min. Šelemberk David-Vrábel, 84.min. Ryšlavý Marek-Hadrava, 89.min. Svatoň-Pazdera.

Na utkání ve Klích jsme se připravovali už v týdnu na tréninku. Tentokrát jsme měli sebou 6 dorostenců, z toho dva v základní sestavě. Hráli jsme zataženi v bloku a vyráželi do brejků a to se nám dařilo celý zápas. Udrželi jsme domácí a poměrně k ničemu nepustili. V prvním poločase jsme se dostali ke dvěma šancím a jedna z toho skončila s překvapením všech na tyči. Poločas byl 0:0. V kabině jsme si něco řekli a nastoupili se stejným cílem, hrát v bloku a vyrážet do brejku a to se nám podařilo. Domácí jsme zaskočili hned na úvod poločasu, kdy jsme se v 52.minutě ujali vedení po krásné akci Lukáše Hadravy, který obešel hráče u lajny a šel sám na domácího brankáře a podél něj zavěsil k druhé tyči po zemi křížnou střelou. Domácí znervózněli a při našem dalším brejku, kdy opět stál u jeho zrodu Hadrava, který utekl po lajně a odcentroval do míst, kde byl všudepřítomný Pazdera, který z těžkého úhlu v 61.minutě hlavou přehodil domácího brankáře a zvýšil na 2:0. Potom bych řekl, že měli domácí trochu navrch, ale i tak jsme to dotlačili k 11.výhře v řadě a patří nám bronzová příčka podzimu.

Chci poděkovat všem, kdo se na tom krásném 3.místě podílel za celý podzim. Samozřejmě chceme na jaře pokračovat a doufám, že se naše opory týmu uzdraví a doléčíme nějaký ten šrám, aby jsme mohli okupovat přední příčky tabulky. Sezónu jsme zakončili posezením na pivku, samozřejmě nechyběl gulášek, bůček light a nějaký ten panáček. Děkuji všem, kdo se zúčastnil a už se těším na jarní bitvy. Asistent trenéra Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama