Muži B: Libiš - PTZ Nelahozeves 5:2 (2:1)

Branky: Jiráň 3x, Urbanec, Hrdý

Sestava: Kratochvíl, Pilař, Pospíšil, Novák, Franz, Žák, Tichota, Škoda, Pazdera, Hrdý, Jiráň.

Střídali: Hadrava za Pazderu v 60.min., Urbanec za Tichotu v 64.min., Šelemberk za Žáka v 69.min., Vrábel za Franze v 80.min. a Míšek za Hrdého v 88.min.

Dnes jsme začali velmi dobře a už ve 2.minutě jsme vedli 1:0 zásluhou Jiráně. Pak jsme měli do 30.minuty tak 4 loženky, ale opět jsme je neproměnili. Na 2:0 jsme dali ve 33.minutě opět Jiráněm, ale hosté po brejku hned ve 34.min. snížili na rozdíl jediného gólu a začali jsme se trochu trápit. Místo toho, aby to bylo 4:0, tak dostaneme branku po naší zbytečné chybě.

Do druhého poločasu jsme si řekli, že musíme soupeře zatlačit, měli jsme pár šancí, ale využili jsme ji až v 68.minutě Jiráněm na 3:1, který dal hattrick. Ale hosté asi za 2.min. opět snížili na 3:2. Naštěstí skočil do hry asistent trenéra a ten z přímého kopu zvýšil v 84.min. na 4:2 a poslední branku vsítil z velkého úhlu v 88.min. Hrdý na konečných 5:2. Dnes je to už 10 utkání bez porážky, které chceme potvrdit i příští týden ve Klích. Asistent trenéra Urbanec

Trenér Libor Tichota: Jelikož poslední zápas nebudu přítomen, chci poděkovat všem hráčům (i z dorostu a A mužstva), kteří na podzim hráli za B mužstvo za předvedené výkony a hlavně získané body. Tolik bodů jsem určitě nečekal a je to velice milé překvapení. Dnešní zápas jsme rychle vstřelili branku a soupeř vypadal zcela odevzdaně. Po druhé brance jsme ale polevili my. Přestali jsme se pohybovat a soupeř toho využil. Druhý poločas již nebyl tak herně dobrý, ale branky jsme nakonec dali a10 vítězství v řadě vybojovali. Doufám, že kluci zabojují i ve Klích a podzimní vítěznou sérii neukončí.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama