Muži A: Libiš - Nový Bor 5:0 (2:0)

Ve 14.kole jsme hráli doma s mužstvem N. Boru, jednoznačně jsme zvítězili 5:0 (2:0). Hosté posíleni o hráče Varnsdorfu si za celé utkání nevypracovali jedinou tutovku, my jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. První gól jsme vstřelili po necelých dvaceti minutách, rohový kop Těmína našel hlavu Matouška. O chvíli později jsme vstřelili druhý gól po krásné akci, na našem vápně vybojoval míč Kim, přihrál Řepkovi, ten posunul na Petra, ten si poradil s obráncem hostí, uvolnil Kima , jeho centr odrazil obránce přímo k Řepkovi a ten chytře obstřelil brankáře. Pak ještě zahrozil Zuskin hlavou. Do kabin jsme šli s dvougólovým náskokem, v druhém poločase jsme přidali další tři branky. Nejdřív vybojoval míč Matoušek, nahrál Těmínovi a jeho centr odhlavičkovali hosté proti Řepkovi a ten levačkou vymetl šibenici. Pak Těmín nacentroval na Petra a toho v šanci položil na zem zápasnickým způsobem obránce, nařízenou penaltu proměnil Petr a vedli jsme 4:0. Pátý gól vstřelil hlavou Zuskin po rohu Šmída, pak ještě hlavička Pudila těsně minula branku hostí.

Lomský - Kabyl, Trojan, Kolísek, Zuskin - Řepka, Těmín, Kim, Šmíd - Petr, Matoušek střídali Škoda, Baratynskyy, Bezděk, Pudil, Jiráň

Jiří Kabyl: Maximální spokojenost, kluci plnili taktické pokyny perfektně, přehráli jsme N.Bor naprosto jednoznačně, nepustili jsme je do žádné gólovky a sami jsme dali pět hezkých gólů. Dnes musel zápas bavit naše fanoušky, jednoznačné vítězství proti mužstvu posíleného o hráče z druholigového mužstva nás velmi těší, dnes jsme odvedli týmový výkon, bylo to příjemné dopoledne.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama