Muži A: Libiš - Čáslav B 2:1 (0:1)

Ve 2.kole Ondrášovka krajského přeboru jsme doma hostili mužstvo Čáslavi B, zvítězili jsme 2:1 (0:1). V prvním poločase jsme působili nevýrazným dojmem, těžce jsme se dostávali k zakončení. Hosté využili jeden ze svých útoků, když přetažený centr vrátil čáslavský útočník na zcela volného hráče a ten nedal Šídlovi šanci. My jsme odpověděli přímým kopem Škody, který se bohužel odrazil od břevna. Ve druhém poločase jsme udělali dvě změny a najednou to na hřišti vypadalo jako když hraje úplně jiná jedenáctka. Od začátku druhé půle jsme si vytvořili tlak a dočkali jsme se zaslouženého vyrovnání, po zpětné hlavičce dorazil míč do branky Škoda. Naše zlepšená hra nám přinášela další slibné akce, vítězný gól vstřelil po kolmici Baratynskyy. Soupeři jsme žádnou příležitost k vyrovnání nedopřáli a utkání jsme dotáhli vzhledem k druhému poločasu k zaslouženému vítězství.

Šídlo - Zuskin, Kabyl, Trojan, Čadek - Těmín, Janík, Kiršner, Škoda - Frei, Baratynskyy střídali Lomský, Matoušek, Jiráň, Rožánek

Václav Havel: Tvoříme nové mužstvo, snažíme se zapracovat do setavy nové mladé hráče, na souhře v prvním poločase to bylo vidět. Druhý poločas byl úplně jiný, kluci to odmákli a zaslouženě zápas otočili. Myslím si, že ve druhé půli se naše hra musela líbit.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama