Muži B: Libiš - Dolní Beřkovice 2:1

Sestava: Škrna - Novák - Mündl, Buzek, Bubeníček -Brynda, Eisner, Zuskin, Žák - Šobr, Borkovec.

Střídali: v 69.min. Pospíšil za Bubeníčka, v 80.min. Míšek za Šobra, v 80.min. Fajt za Žáka a v 80.min. Pilař za Mündla. Ryšlavý Jakub nestřídal.

Hned od začátku utkání jsme hosty z Beřkovic na těžkém terénu přikovali na jejich polovinu a vytvořili jsme si spoustu šancí a byly to opravdu tutovky, ale neproměnili jsme. Fotbalovost byla na naší straně a po hezkých kombinacích jsme se dostávali až těsně před brankáře, ale vždy byl terén proti, aby jsme vystřelili tvrdší střelu a ta zamířila do síťe, šlo to buď vedle nebo na dobře stojícího brankáře Beřkovic. Poločas skončil bez branek.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme být trpěliví a že to tam spadne a protrhneme smůlu. To se nám povedlo ve 49. minutě, od zadních řad došel míč až na volného Šobra, který stál před prázdnou brankou a vedli jsme 1:0. Už to bylo veselejší a opět jsme měli šance a nedali jsme. První střela hostů mezi naše tyče v 58.min. skončila vyrovnáním, ale co tomu předcházelo se všichni divili, náš brankář vykopával z ruky míč, ujela mu stojná noha, skončil jednou nohou mimo vápno a hlavní rozhodčí odpískal ruku a hosté z trestného kopu srovnali na 1:1, ještě, že mám pevný nervy. Samozřejmě jsme opět hosty drtili doslova u jejich šestnáctky a po několika obrovských šancích byl bůh konečně doma a náš nejlepší hráč utkání Borkovec prošel až do pokutového území přes asi 4 hráče a předložil tutovku Zuskinovi a v 81.minutě jsme strhli vedení na svou stranu a zaslouženě vyhráli 2:1. Musím kluky pochválit za předvedený výkon, že bojovali až do konce, aby urvali všechny 3 body. Doma jsme zatím 100% a venku to musíme napravit příští týden v Obříství, kde se nám vůbec nedaří, zatím jsme získali akorát bod v Hoříně. Jsme  kompletní, tak by jsme to mohli konečně zlomit. Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama