Muži B: Libiš - Vojkovice 2:0 (1:0)

Branky: 41.min. Borkovec, 56.min. Pazdera

Sestava: Škrna - Novák - Mündl, Ryšlavý J, Pospíšil, Fajt, Pazdera, Šobr, Žák - Brynda, Borkovec

Střídali: 43.min. Míšek za Bryndu, 76.min. Bubeníček za Ryšlavého J. a v 90.min. Chorvát za Žáka

Dnes jsme očekávali velmi těžké utkání a od začátku se to vyplnilo. Prvních 10. minut jsme hráli velmi dobře, ale postupně hosté začali získávat půdu pod nohama a začali nás přehrávat, ale kluci hráli velmi dobře a tvrdě, ale nebyly tam žádný zákeřný fauly. Byl jsem se podívat na Pšovce a věděl jsem, že když budeme hrát tvrdě, ale čistě, tak to bude dělat Vojkovicím velké problémy na psychiku a bylo to znát..

Hosté měli jednu velkou šanci ve 28.min., kterou neproměnili. Ujali jsme se vedení po autu z pravé strany, kdy Borkovec dostal míč, prošel do vápna a přízemní střelou uklidil míč do branky ve 41.min. a do kabin se šlo za stavu 1:0. V kabině jsme si řekli, že musíme hrát pořád stejně a to se nám vyplatilo. Vyrovnali jsme hru a hra se přelévala z jedné strany na druhou. V 56.min.po rohu Šobra si nádherně naskočil na hlavičku náš kapitán Pazdera a mezi nohy brankáře poslal míč do sítě a bylo to 2:0, tak jsem začal věřit, že to dotáhneme do vítězného konce. V posledních sezónách se nám proti Vojkovicím daří. Hosté hráli velmi dobře, ale do žádných vážnějších situací jsme je nepouštěli.

Nejhorší moment za zápas přišel, i když hostující diváci se cítili za celý zápas ukřivděni za naši tvrdou hru, v 76.min. utkání na Jakuba Ryšlavého, kdy hostující hráč skočil do našeho obránce podrážkami na holeň a už to vypadalo velmi zle, naštěstí tam má jen 3 špunty na holení kosti, tak jsme si oddechli, i tak jsme ho museli vystřídat, je to pro náš tým klíčový hráč. Hostující hráč měl vidět jasnou červenou, ale rozhodčí Stibůrek to viděl ze špatného úhlu, tak udělil žlutou kartu. Jinak musím rozhodčí pochválit za celé utkání, že to zvládli u tak vypjatého utkání, samozřejmě, že tam nebylo vše podle plánu, ale takový je fotbal, nikdo není bůh. A kdo chce na to reagovat i na diskusi, ať se podepíše a není chytrej. Jinak to bylo velmi kvalitní utkání z obou stran, hosté kdyby měli lepší disciplínu, tak by měli ještě lepší tým. Našim nejlepším hráčem byl náš zkušený matador pan Novák Martin. Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama