Muži B: Vysoká - Libiš 1:4 (0:2)

Branky: 5.min. Pazdera, 29.min. z PK Surmaj, 80.min. Šelemberk, 90.min. Hadrava

Sestava: Kaul - Trojan - Ryšlavý J., Mráz, Franz, Žák, Novák, Pazdera, Pilař - Mündl - Surmaj.

Střídali: v 60.min. Šerák za Mündla., v 70.min. Šelemberk za Žáka, v 79.min. Hadrava za Surmaje, Míšek a Ryšlavý M. nestřídali.

Dnes jsme odehráli utkání ve Vysoké, které se nám po všech stránkách povedlo. Vycházeli jsme ze zajištěné obrany do brejků a konečně jsme si vytvořili mnoho šancí, které jsme proměnili, ale i zbytečně zazdili. Už v páté minutě se nám zadařilo po hozeném autu na střed, kam si naběhl Pazdera, vystřelil a padající míč zapadl do brány. Byli jsme lepším týmem a domácí jsme k ničemu nepouštěli. Jejich nakopávané míče jsme sbírali a dobře kombinovali. Z jednoho protiútoku jsme šli důrazně za míčem Kubou Ryšlavým, který vyprovokoval domácího hráče až k tomu, že ho bez míče v pokutovém území nakopl, domácí hráč šel pod sprchy a Surmaj následně proměnil pokutový kop ve 29.min. Trochu jsme přestali hrát, ale do kabin se šlo za stavu 2:0 pro nás.

Ve druhé půli nás domácí trochu zatlačili, měli pár šancí, ale nebyly 100%. Opět jsme chodili do brejků a nastřelili jsme tyč. Domácí snížili na 2:1 v 69.min. Měli jsme další šance, ale neproměnili jsme. Domácí nastřelili také břevno, ale poslední slovo patřilo střídajícím hráčům. Fanda (Šelemberk) po deseti minutách na hřišti zvýšil na 3:1 a Lukáš Hadrava to stihl za 11.min. pobytu na hřišti a zvýšil na 4:1.

Dnes jsme vyhráli zaslouženě, kluci odmakali celé utkání a konečně jsme dali branky a to je důležitý před domácím utkáním ze Mšenem, kde chceme potvrdit výhru. Herně se nám dařilo, ale ta koncovka. Doufám, že jsme to konečně protrhli a začne to tam padat. Obranu jsme ještě vyztužili o zkušeného Trojana, který se vrátil po zranění a rozehrává se za nás a výborně diriguje kluky. Vrátil se i Surmaj, se kterým jsem zatím velmi spokojený, ještě pár tréninků a v útoku bude aspoň větší konkurence. Nejlepším hráčem byl Ryšlavý Jakub - zařídil dvě branky a ještě mohl dát sám branku, ale svůj průnik na brankáře neproměnil. Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama