Muži A: Kladno - Libiš 2:1 (1:1)

V 7. kole jsme hráli na hřišti mužstva, které vede naši divizní skupinu, na hřišti nedávno ligového Kladna a prohráli jsme 2:1 (1:1).
Výsledek utkání neodpovídá průběhu hry, nebyli jsme horším celkem, naopak byli jsme nebezpečnějším mužstvem, bohužel to na zisk bodů nestačilo. Na začátku utkání jsme přežili šanci soupeře, jejich hlavička skončila mimo naši branku, pak stejná příležitost Baratynského a ani jeho hlavička si cestu do sítě nenašla. Domácí se dostali do vedení po proměněné penaltě, my jsme vyrovnali také z penalty, když přihrávku Baratynského si zpracoval Dušek a domácí obránce zahrál rukou, penaltu proměnil Baratynskyy. Do poločasu jsme měli ještě jednu tutovku my, Bezděk v šanci netrefil míč ideálně. Ve druhém poločase už domácí byli bezradní, šanci jsme měli opět my, Bezděk po skvělé akci několika svých spoluhráčů se dostal sám do vápna, domácí obránci jeho střelu se štěstím zblokovali. Krásný centr Škody proletěl za zadní tyčí do autu, našim hráčům chyběl malý kousíček, abychom byli veselejší. V 79. minutě dostal druhou žlutou Chlapec, ale na našem mužstvu nebylo znát, že bychom hrálim o jednoho méně. Minutu před koncem rozhodčí nařídil druhou penaltu proti nám a tím se Kladno dostalo do vedení. V závěru se ještě objevil v šanci Čadek, ale zastavil nás ofsajd.

Jungr - Kabyl, Kolísek, Houžvička, Škoda - Chlapec, Poništ, Bezděk, Dušek - Jiráň, Baratynskyy střídali Těmín, Čadek, Wahbi

Jiří Kabyl: Děkuji svému mužstvu za předvedený výkon, chyběli nám Zuskin, Kvída, Petr, Řepka, ale přesto jsme odehráli velmi dobré utkání, soupeři jsme dovolili pouze jednu šanci po rohovém kopu, ale hlavička letěla mimo. Měli jsme víc šancí než domácí, s hrou jsem spokojen a nemám, co bych klukům vytýkal. Na mém názoru nemění nic ani výsledek, ten není spravedlivým vyjádřením průběhu utkání, naopak je pro mne velmi příjemné zjištění, že i hráči, kteří nedostávali tolik příležitostí, jsou schopni odehrát velmi dobré utkání s vedoucím mužstvem divize na jeho hřišti a zaslouží si naši pochvalu. Výsledek není spravedlivý, v naší kabině nebude v týdnu atmosféra jaká bývá po prohraném utkání, ba naopak.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama