Muži A: Libiš - Litol 3:2 (3:1)

V 16. kole jsme doma porazili mužstvo Litole 3:2 (3:1). Za krásného počasí a na docela dobré trávě jsme se od začátku do soupeře zakousli, hned v 1.min. po centru Těmína skóroval Zuskin, o několik minut později Petr našel na zadní tyči nekrytého Kabyla a bylo to 2:0. Úvodní dvacetiminutovku zakončil svým sólem Petr a vedli jsme o tři branky. Náš tlak pokračoval, Řepkovu šanci zneškodnil hostující brankář, dorážka Bezděka šla těsně vedle, gól Baratynského neplatil pro ofsajd. Hosté měli šanci pět minut před půlí, ale Jungr šanci zlikvidoval. Před půlí měli hosté brejk, akci 2 na 2 řešili přihrávkou, vracející se Řepka chtěl míč odkopnout a v tu chvíli si natrhl sval, tím míč neodehrál a soupeř snížil.
Do druhého poločasu to hosté více vytáhli dopředu, my jsme méně udrželi míč, Litol po jednom centru snížila na 2:3. My jsme se snažili z brejku přidat čtvrtou branku, v největší šanci se objevil Matoušek po kolmici Hrdého, jeho střelu zastavila tyč. V závěru jsme už hostům žádnou šanci nenabídli a tak jsme si připsali tři body.

Jungr - Těmín, Trojan, Zuskin, Kabyl - Kolísek, Škoda, Bezděk, Baratynskyy - Řepka, Petr střídali Hrdý, Matoušek, Jiráň, Chlapec

Jiří Kabyl: Skvěle jsme utkání rozehráli, první poločas měl skončit 5:0 nebo 6:0, místo toho soupeř do kabin snížil na 3:1. Za stavu 3:2 jsme měli několik dobrých brejků, trefili jsme tyčku, čtvrtou branku jsme nepřidali, pak už to byl boj o udržení výhry. Mohli jsme definitivně zápas rozhodnout v prvním poločase, pak nás to stojí příliš mnoho sil, přišli jsme o zraněného Řepku, Kabyl má uražený zub po nechtěném zákroku soupeře, Kolísek dohrál se sebezapřením, když obdržel ránu do oblasti oka. Za vůli a nasazení kluci zaslouží jen a jen pochválit, přáli jsme si výsledkem navázat na závěr podzimu, to jsme splnili, takže chvála.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama