Muži B: Libiš - Mšeno 3:1 (1:0)

Branky: Hadrava 2x, Šmíd - Wasyliv

Sestava domácích: Kratochvíl, Tichota Lukáš, Ryšlavý Jakub, Novák Martin, Vrábel, Žák, Čadek, Tichota Libor, Šmíd, Kolář, Hadrava.

Střídali: Šelemberk František v 61.min za Hadravu, Pilař v 64.minutě za Žáka, Ryšlavý Marek v 76.minutě za Koláře, Holina v 79.minutě za Tichotu Libora, Herynk v 82.minutě za Vrábela a Šelemberk David nestřídal.

Sestava hostů: Hnízdil, Háze, Vaněk, Wasyliv, Chmelík, Kolumpek Daniel, Valenta, Guttenberg ml., Kolumpek Roman, Šlédr, Demen.

Střídačka: Tyle, Zabilanský, Guttenberg st.

Dnes na zápas se soupeřem z popředí tabulky jsme se připravili velmi dobře, měli jsme jim co vracet. Utkání začalo podle naší taktovky. Hosty ze Mšena jsme prakticky k ničemu nepustili. Proměnili jsme šanci ve vedoucí branku až ve 44.minutě, ale co jsme nedali, to není ani možný. Tutovka z metru, vlastně trojitá šance, do které skočili obránce, pak brankář a opět bránící hráč hostů. Poločas mohl být 3:0, ale šlo se do kabin za stavu 1:0. Ve druhé půli jsme opět předváděli velmi kvalitní výkon a v 55.minutě jsme zvýšili Hadravou na 2:0, ale asi 2 minuty před tím asi z půl metru do prázdné brány Hadravovi přeskočil míč nohu a jen lehce ho minul vedle brány. Ale za 6.minut si to Lukáš Hadrava vychutnal a vsítil zaslouženě po skvělém výkonu svůj 2 gol. Pak jsme mužstvo prostřídali, ale i tak jsme měli další šance, které jsme nedali. Jednu obrovskou měl Holina, který opět netrefil nepochopitelně prázdnou bránu. Hosté měli za celý zápas dvě šance a druhou proměnili v 90. minutě po samostatném průniku a přihrávce před prázdnou bránu, kterou trestal Wasyliv a zpečetil utkání na 3:1. Jinak utkání jsme měli pevně pod kontrolou a na pěkném hřišti jsme hráli dobrý fotbal. Asistent trenéra Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama