Muži A: Lovosice - Libiš 5:0 (2:0)

Ve 13.kole jsme hráli v Lovosicích a prohráli jsme 0:5 (0:2). Domácí jsou farmou Ústí, jejich tři posily byli hodně cítit. Začátek utkání začali domácí náporem, z kterého kopali penaltu, ale náš brankář ji zneškodnil. Pak ještě jednu střelu Lomský vyrazil na roh, ale domácí se branky dočkali, zblokovaná střela se odrazila k nohám jednoho z nich a ten prostřelil vše. Naše akce končily u vápna soupeře, naopak domácí střelou od tyče do branky těsně před přestávkou zvýšili na 2:0. Ve druhém poločase jsme prostřídali a domácí jsme přinutili více bránit, ale v podstatě z první akce jsme dostali třetí gól a bylo po utkání. V závěru domácí přidali další dva góly, my jsme své akce nedotáhli a tak zápas skončil 5:0.

Lomský - Kabyl, Zuskin, Kolísek, Škoda - Řepka, Kim, Šmíd, Těmín - Baratynskyy, Petr střídali Bartoň, Pudil, Bezděk, Matoušek, Hrdý

Jiří Kabyl: Soupeři gratuluji, byl lepší a zaslouženě vyhrál. Hráči z Ústí mají na divizi nadstandartní kvalitu. Před poločasem se trošku na hřišti jiskřilo, tak jsme o poločase udělali čtyři změny, abychom se vyvarovali nějaké zbytečné karty. Lovosice ukázaly, proč jsou v popředí tabulky, musíme jim také závidět jejich kvalitní trávník.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama