Muži B: Lobkovice - Libiš 0:2 (0:2)

Branky: 9 min. Matoušek, 44 min. Hadrava

Sestava: Kaul, Pilař, Pospíšil, Novák, Franz, Žák, Tichota, Škoda, Pazdera, Hadrava, Matoušek.

Střídali: 65 min. Němec za Žáka, 73 min. Šelemberk za Pazderu, 80 min. Urbanec za Matouška a Ryšlavý v 84 min. za Tichotu.

Dnes jsme v derby začali trochu zvolna, ale trvalo to jen chvilku a hned v 9. minutě se trefila posila z "A" týmu Radek Matoušek nádhernou střelou do šibenice a nedal domácímu brankáři šanci. První půli jsme byli aktivnější, domácí jsme téměř k ničemu nepustili. Měli jsme ještě nějaké šance, ale proměnili jsme ji až ve 44.minutě Lukášem Hadravou a zasadili jsme domácím hřebíček do kabin, poločas 0:2.

Ve druhé půli jsme většinou kontrolovali míč, měli jsme šance, ale neproměnili jsme a utkání se dohrálo v poklidu až do 90. minuty, i když domácí měli posledních deset minut menší tlak, ale k ničemu jsme je nepustili a po deváté za sebou jsme neprohráli. Díky klukům za výkon a hlavně panu Matouškovi, který už 3 zápas z posledních 4 velmi pomohl mužstvu k zisku 8 bodů. Zatím se nám velmi daří a vracíme se  k příčkám před pár lety, kdy jsme figurovali na 2.místě tabulky v Okresním přeboru. Řekl bych, že je to po dlouhé době jedna z nejlepších sezón, co jsem u Libišského "B"týmu. Asistent trenéra Urbanec

Trenér Libor Tichota: " Hned úvodem chci klukům poděkovat, že ani v Lobkovicích neukončili naši vítěznou vlnu a předvedli opět dobrou hru. Domácí jsme pustili do šance pouze jednou, a tu jejich nejlepší hráč zápasu Šmajda nevyužil, když trefil pouze naši tyč. Naši první branku dal již v 9. minutě Matoušek, a to krásnou střelou přes celou branku. Druhou branku přidal v závěru prvního poločasu Hadrava. O poločasu jsme si hlavně řekli, že nesmíme pustit domácí do hry nějakou zbytečnou brankou, a to se nám povedlo. Kdybychom v závěru řešili některé akce lépe, mohli jsme ještě nějakou branku přidat. Stále platí, že si připravujeme dost šancí a málo jich proměňujeme, ale daří se nám dát brzy první branku a hraje se nám pak klidněji.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama