Muži A: Litoměřice - Libiš 1:3 (0:2)

V 11.kole jsme hráli v Litoměřicích, domácí byli v tabulce na druhém místě, my jsme přesto dokázali zvítězit 3:1 po poločase 2:0.
Naše vítězství je nejen velmi příjemné, ale hlavně plně zasloužené. Od začátku utkání se hrálo ve velmi slušném tempu, my jsme velmi dobře bránili a hned první chybu v rozehrávce domácích jsme potrestali. Těmín vystihl přihrávku, vysunul Petra a ten obstřelil domácího gólmana, 1:0. Domácí měli jednu šanci, tu však neproměnili a tak přišla nejhezčí akce zápasu po ose Kabyl- Kolísek- Těmín - Petr, narážečka Těmínovi, ten utekl obránci a našel před brankou nabíhajícího Šmída - 2:0. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin. Ve druhém poločase domácí více otevřeli hru, nám se nabízelo dost brejkových šancí, po jedné z nich, když jsme šli tři na jednoho a dali jsme si dlouhou přihrávku, přišel dlouhý odkop a naopak domácí přehodili našeho brankáře a snížili na 1:2. My jsme se dočkali pojišťovací třetí branky, odvrácený míč po rohovém kopu z voleje napáli Těmín, teč domácího hráče změnila směr a doputovala do branky. Pak jsme soupeři nedali šanci ke snížení, naopak my měli další brejky, největší šanci měl Šmíd, obešel gólmana a z úhlu minul prázdnou branku.

Lomský - Kolísek, Kabyl, Zuskin, Trojan - Škoda, Baratynskyy, Těmín, Šmíd - Petr, Kim střídali Řepka, Matoušek, Jiráň, Bezděk, Pudil

Jiří Kabyl: Dnes naprosto zasloužené vítězství, mohlo být i vyšší, jsme opět spokojení. Minulý zápas jsme ubojovali, dnes jsme druhému mužstvu v tabulce moc příležitostí nenabídli. My jsme měli hlavně ve druhém poločase hodně přečíslení, mohli jsme zápas rozhodnout už dříve.
Kluci hráli velmi zodpovědně, dali jsme venku tři branky, druhou po perfektní akci a celkově jsme působili sebevědomě, plnili jsme všichni své úkoly a výsledek se dostavil, chválíme mužstvo za týmový výkon.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama