Muži A: Libiš - Rakovník 2:1 (0:0)

Ve 14. kole jsme hráli doma s mužstvem Tatranu Rakovník, zvítězili jsme 2:1 (0:0). V prvním poločase jsme se nemohli dostat přes dobře hrající obranu hostí, naopak soupeř se po krásné přihrávce dostal do velké šance, ale náš brankář samostatný nájezd rezolutně zneškodnil. V prvním poločase jsme si šanci nevypracovali, ale hned po příchodu z kabin jsme si to vynahradili. Špatně odvrácený míč od soupeřových obránců si připravil Baratynskyy a střelou z dvaceti metrů trefil šibenici hostující branky. Naše hra se zlepšila, ale skóre se změnilo v náš neprospěch. Rychlý protiútok po naší standartce, naše podklouznutí a soupeř se dostal opět sám před našeho gólmana a technickou střelou vyrovnal. Deset minut před koncem přišla naše nejhezčí akce, po dlouhé přihrávce Kabyla Škoda hlavou míč přiklepl Kvídovi a ten si prvním dotekem prostrčil míč mezi obránci a přesnou střelou k tyči rozhodl utkání. Byl to náš poslední domácí zápas, bilance je vynikající, jedenáct vítězství, čtyři remízy a žádná porážka.

Lomský - Kabyl, Trojan, Bartoň, Zuskin - Těmín, Škoda, Kvída, Řepka - Hrdý, Baratynskyy střídali Matoušek, Jiráň, Kejval, Franz

Václav Havel: Druhý poločas jsme zjednodušili hru, výsledkem byly dva góly, zápas jsme ubojovali a dovedli do vítězného konce. Na jaře jsme už získali 37 bodů, nevím, jestli jsme někdy v minulosti byli tak úspěšní.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama