Přípravky: program na 21.týden 2014 - oprava

Už je toho nějak moc. Zápas stíhá zápas a když už by mohlo být volno, tak je turnaj. Dresy nestíhaj uschnout. V Penny mě chytli s balonem v tašce a na manželku v noci křičim "Proč to nenahraje!!". V práci se na nástěnce vytratily firemní věci a mám tam nabodaný papírky, jak motýly ve sbírce. Zápasy na víkend, zápasy odložený, zápasy předehraný, turnaje támhle a onde a ještě se tam dostat s tréninkama. A to bude tento týden plno dohrávek, tak to sledujte a komunikujte s trenérama.

školička: úterý a čtvrtek od 16,45 a ve čtvrtek vypomůžete minipřípravce s předehrávkou proti Řepínu

minipřípravka: pondělí od 17,00 dohrávka v Nerátkách na úmt sraz v 16,30, středa trénink od 16,30, čtvrtek sraz na mistrák s Řepínem v 17,30 a na konec týdne se rýsuje kvalitní turnaj Topstar v neděli v Běchovicích, info zavčasu dostanete.

2006ky: úterý buď trénink nebo předehrávka derby od 18,oo, čtvrtek od 17,oo trénink a v neděli vjezd do Rakovníka a poslední kolo Optikdodomu - sraz tam v 9,oo

2005ky: úterý derby viz. výše, středa sraz v 17,15 na Čechii dohrávka mistráku, čtvrtek přátelák v Tišicích - sraz v 17,oo a v sobotu poslední kolo Tatrancupu v Benešově /mapka/ sraz v Benešově v 9:15, turnaj začíná v 10,00.

Tak se na to všechno dobře vyspěte, máte úplně volnou neděli (já toho využiju a umeju okna a říkal pan Trédl, že si namočil záclony, tak ho asi napodobím) a taky se učte, vysvědčení je za rohem a blbce ve fotbale nechceme.

Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama