Muži A: Čáslav B - Libiš 0:2 (0:0)

V 17.kole jsme jeli do Čáslavi, soupeřem nám bylo B-mužstvo posílené o několik hráčů Áčka. Utkání se hrálo na nové umělé trávě (vynikající kvalita), vyhráli jsme 2:0 (0:0), naše branky vstřelili Baratynskyy a Škoda.
Zápas se hrál za značného větru, v prvním poločase to byl více boj než fotbal, soupeř si nevypracoval žádnou šanci, nám také chyběla přesnost u soupeřova vápna, několik slibných akcí nám přerušila domácí obrana. Ve druhém poločase jsme stupňovali své úsilí a náš tlak přinášel šance. Nejdříve po krásné akci se dostal do vyložené šance Řepka, jeho dobře umístěnou hlavičku zázračně vyrazil domácí gólman. O chvíli později už jsme se radovali, ve vápně se výborně zorientoval Baratynskyy a umístěnou střelou k tyči nás posunul do vedení. Pak měl soupeř asi jedinou příležitost, domácí přímý kop z hranice velkého vápna trefili domácí pouze do naší zdi. My jsme dali pojišťovací branku po centru Hrdého, který neudržel brankář a vyražený míč zavěsil Škoda. Domácí se snažili dostat na dostřel naší branky, ale naše obrana je k ničemu nepustila, naopak Řepka ještě orazítkoval břevno a závěr proběhl z naší strany v úplné pohodě.

Lomský - Těmín, Zuskin, Trojan, Kabyl - Baratynskyy, Šmíd, Škoda, Hrdý - Řepka, Matoušek střídali Čadek, Jiráň, Bartoň, Franz

Václav Havel: Kluci od začátku šli za výhrou, zodpovědně bránili, trpělivě čekali na svou příležitost, dva góly jsme dali, měli jsme i další šance, s přehledem jsme uhráli další tři body. Hrálo se na velmi kvalitní umělce, akorát ten vítr byl nepříjemný. Tentokrát spokojenost nejen s výhrou, ale i s hrou.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama