Mladší přípravka 2006: Turnaj Milovice - 3.místo

Mladší přípravka - 2006

Turnaj 2.2.2014 "Milovice" (3.místo)

Do Milovic na umělou trávu jezdíme rádi a musím napsat, že se nám zde i celkem daří. Oproti minulému týdnu je to posun o jedno místo a krásná bronzová medaile. A to nám tentokráte chyběli hned tři hráči. A to nepočítám Natálku Šťastnou, která dorazila až po začátku druhého zápasu. Ta zažila bronzovou neděli, jelikož se dopoledne zúčastnila turnaje za dívčí oddíl Mělníka (také 3.místo). Dále naše mužstvo doplnil Martin Benda a dva borci ročníku 2007 a to Pavel Labounek a Tomáš Zahálka.

Turnaj pro nás začal remízou s Kostelcem 0:0. Bohužel střelecké trápení našeho mužstva trvá, i když herně jsme museli být a to po celý turnaj spokojeni. Druhý zápas s pražskou Aritmou jsme velmi smolně prohráli. Soupeře jsme za celý zápas pustili jen dvakrát na naší polovinu, ale bohužel z toho bylo vedení 0:2. Do tohoto zápasu už naskočila Natálka a hned to bylo znát i na produktivitě. Právě ona se postarala o náš první gól v turnaji. Bohužel navíc už nezbyl čas. Třetí zápas proti Viktorce Žižkov byl plně v naší režii a vcelku v klidu z toho bylo vítězství 2:0 po gólech Franty Loše a Davida Pokorného. I čtvrtý zápas se vyvíjel v náš prospěch a po dvou gólech Davida Pokorného a jedné brance Natálky Šťastné se zdálo být vše jasné. Tomu jsem podlehl i já a 3 minuty před koncem jsem vystřídal Frantu Loše. Soupeř dvěma slepenými góly ještě zadělal na drama. Naštěstí přišel konec a naše vítězství 3:2. Začátek pátého zápasu nám vůbec nevyšel a po několika minutách jsme s Fotbalovou akademií Petra Voříška Děčín prohrávali 0:2. V tomto zápase výborně zahráli oba mladíci a byl to právě Pavel Labounek, který snížil na rozdíl jedné branky. Na třetí branku v naší síti odpověděl druhý borec z Goganovy tlupy Tomáš Zahálka a stále jsme byli na dostřel aspoň bodu. A i když už se třetí branku dát nepodařilo, byl to asi náš nejlepší zápas v turnaji. Do posledního zápasu proti pražské Dukle jsme nastupovali s vědomím, že když vyhrajeme, bereme bronz. V dramatickém utkání rozhodl jediný gól Davida Pokorného o zisku třetího místa pro Sokol Libiš.

Musím pochválit všechny hráče a hráčku za předvedené výkony. Zvláště pak Pavla s Tomášem, kteří se v konkurenci o rok starších hráčů vůbec neztratili. Dále bych rád za sebe i za ostatní hráče a trenéry poděkoval Natálce a jejím rodičům, že po odehraném turnaji na Mělníku přejeli do Milovic a pomohli tak získat další cenný úspěch pro Sokol Libiš.

Sestava: Uher - Loš, Šťastná, Labounek, Pokorný, Zahálka, Benda

Výsledky:            

Libiš - SK Labský Kostelec 0:0  

Libiš - Aritma Praha 1:2

Libiš - FK Viktoria Žižkov 2:0      

Libiš - SK Dolní Chabry 3:2

Libiš - FAPV Děčín 2:3

Libiš - FK Dukla Praha 1:0      

Milan Franz                                                                                                                                      

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama