Muži A: Mozolov 2014 - 3.den

Mozolov 2014 - pondělí

Ráno jsme si vyběhli na kopec a za protějším kopcem začínalo vykoukávat sluníčko, my měli krásný pocit, že jsme byli rychlejší a vykoukli jsme z postelí dřív...
Po snídani probíhalo nové losování trojic na střelbu, tentokrát čekala na poslední trojku série povinností: nejdřív jim každý hráč nakopl míč pod kopec (někteří by snad i riskovali natržený sval, jen aby míč nakopli co nejdál), míče museli posbírat a všechny odnesli na chatu, zrovna tak všechny kužely. Obsluha u večeře tentokrát v normálním oblečení. Po losu každá trojka řekla slovo, s tím že poražení vytvoří báseň, příběh, prostě cokoliv. Ona slova byla buben, hodiny, jablko, Liborek (jméno druhého nového maséra). V noci na pondělí mrzlo, a tak hřiště nebylo tak měkké a kvalitní jako v sobotu, hodně to skákalo, především střely po zemi se občas nečekaně zvedly a zaskočily brankáře. O co více kluci přizpůsobili pohyb a nápřah terénu, o to více jsme zažili srandy. Soutěž ve střelbě byla dlouho vyrovnaná a nakonec na nepopulárním místě překvapivě skončila trojice, která patřila k favoritům - Trojan, Hrdý, Jiráň. Tato trojice si vůbec možnost tvorby něčeho nepřipouštěla, nejmladší z nich před večeří zarecitoval jejich ještě horkou "básničku":

Ještě není ani duben

a my vytahujem buben,

hodiny však tikají

holky na nás čekají,

jablko má více barev

a my trénujeme na krev,

v televizi dávají olympijské hry

Liborek nám však masíruje nohy.

Večeři předcházel kruhový trénink s využitím svahů, zapojili jsme kromě míčů překážky, medicinbaly, tyče, švihadla, kloboučky, kužely. Kluci absolvovali tři série, jejich přístup byl perfektní, v poslední sérii si obíhání křoví v kopci samovolně změnili v závody, no paráda.
Večer jsme posílili bříško, ruce a záda, dobře jsme se protáhli (Jarda Škoda je snad pružnější a ohebnější než před dvaceti roky...).
Poté už jen bazén, vířivka, sauna, dnes už bylo dovádění o něco méně než včera.
Máme za sebou další den, po očku sledujeme průběh olympiády, těšíme se z každé medaile naší i slovenské, máme pouze dilema jestli Slováci nějakou vůbec získali (Ruska v biatlonu už je okoukaná, prý si Slováci na letní olympiádu pořídí Keňany....), na chatě je klid naprosto úžasný, tak dobrou noc a zase zítra.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama