Mladší přípravka 2006: Turnaj Kralupy 6.místo

Mladší přípravka – ročník 2006

Turnaj Kralupy 18.1.2014 (6.místo)

Co napsat k tomuto turnaji. Ze šesti zápasů jen jedna výhra (a to ještě nad beznadějně posledními FK Kralupy), jedna remíza a 4 prohry. Zklamání a smutek, určitě nejhorší vystoupení hráčů ročníku 2006 za celý podzim a zimu. Zvláště mrzí porážka od Hořína a remíza s Vojkovicemi. Ale i porážky od průměrných týmů jako jsou SK Roztoky a Nový Bor musí mrzet.

Naší hru bych rozdělil na dvě části. Defenzivní – když nepočítám porážku 6:0 od jasně nejlepšího mužstva turnaje Čechie Kralupy, tak jsme dostali jen 3 góly. Bohužel všechny byly vítězné pro soupeře. A ofenzivní – opět nebudu počítat zápas s Kralupy (tentokráte FK), tak naši hráči nevstřelili ani jeden gól!!! A bez branek v síti soupeře se prostě vyhrát nedá.

Koho bych ale rád pochválil je Tóba Stejskal. Ten tentokráte v obraně zastínil i trochu se trápícího Frantu Loše, na kterém byla znát delší pauza po nemoci. Na tom jsme se shodli nejen s p.Míškem, ale třeba i s trenérem Kralup či Hořína. A dále Jirku v brance, ten za obdržené góly nemohl a co je pozitivní, že zlepšil rozehrávku.

Co napsat závěrem, snad jen přání, aby se podobný výkon neopakoval za 3 týdny v Benátkách.

Milan Franz

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama