Přípravky: hodnocení víkendu a program na příští týden

Tak jízda na tobogánu pokračuje. V pátek jsme dostali klapec v Lužci, ale beru to. Soupeř byl o rok starší a bylo to po všech směrech vidět. Dobrá škola.

V sobotu 2005ky " B " vyhrály na Pšovce " A " v dobrým zápase, kdy jsme otáčeli z 0:3 na vítězství v chladnu a děšti.

V neděli poslední kolo Tatrancupu ve Strakách. Bohužel nedorazilo Hořovicko, ale i tak napínavý jak kšandy. S domácíma prohra 4:3 po dobrým výkonu. Na Hostouň jsme vytáhli motivaci v podobě párků v rohlíku a dortu na úterní trénink za vítězství, ale dlouho jsme byli jaloví a prohrávali 1:0. O výhře rozhodl 5 minut před koncem střelou z trestňáku Michal Málek a nominoval se tak do " A " přípravky a my věříme, že po boku Trédlose a Havrdy a pod vedením Gogana jeho výkon půjde ještě výš.


Minipřípravka nám opět udělala radost a v sobotu vyhrála stříbrný pohár Ministar 2006 v Běchovicích. Nebyl jsem - nemůžu hodnotit , ale p. Kohoutová celé doloží pár fotkama. V neděli pak doma porazili Botafogo 7:4.
 
Program:

minipřípravka - úterý a čtvrtek od 17,oo trénink v neděli, sraz nominovaných v 11,30 na mistrák s Řepínem a ve vzduchu visí  sobotní turnaj v Lobkovicích ( ještě jsem neobdržel propozice)
2005ky: úterý a čtvrtek od 17,oo trénink a v neděli se podělíme o mistráky s Veltrusama sraz v 8,30 a s Nelahozevsí sraz v 10,30 . Nominace po čtvrtečním tréninku.
   

Vypadá to, že se tempo pomalu zvolňuje, v dáli už je vidět přístav zvaný " Prázdniny" , tak vydržte. Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama