Muži B: FC Mělník - Sokol Libiš 3:1 (mělnická zimní liga 2013)

Sobota 26.1. 2013 11:00 UMT Mělník

FC Mělník (I.B třída) - Sokol Libiš B (okresní přebor) 3 : 1 (0 : 0)

branka: Pazdera

Sestava:
Brankáři: 1.poločas Kaul, 2.poločas Landa
V poli: Novák Martin, Pospíšil, Pilař, Mráz, Žák, Hochmann, Urbanec, Nguyen, Šerák, Vrábel. Do druhého poločasu střídali: Pazdera, Ryšlavý st., Hádek J., Hynek, Svatoň.
 
Trenér Libor Tichota: První zápas turnaje na Mělníku nás svedl do boje s domácími borci. První poločas jsme nastoupili s kvalitnějším týmem a uhráli remízu. Do druhého poločasu nastoupilo naše mužstvo s řadou změn a hlavně pro 3 hráče to byl po letech strávených zraněním první zápas. Nejvíce se návrat na hrací plochy podařil Martinu Pazderovi, který po minutě na hřišti vyslal dalekonosnou střelu, která skončila v brance.
Jinak se hrál na úvod velice dobrý fotbal z obou stran. Při velkém mrazu jsme začali lépe my. Dobře jsme domácí napadali a ze získaných míčů jsme několikrát vyzkoušeli pozornost domácího brankaře. Pak převzali iniciativu domácí a takto se to vlastně střídalo po celý zápas. Po vstřelení vedoucí branky jsme ale udělali dvě chyby v obraně a domácí obě chyby potrestali. I my jsme několikrát nebezpečně zahrozili před domácí brankou, ale gól jsme již nedali. Naopak domácí proměnili v poslední minutě penaltu a stanovili konečný výsledek.
Z hrou týmu jsem byl celkem spokojen a výsledek rozhodně nenapovídá předvedené hře. Dali jsme šanci třem dorostencům a třem hráčům po zranění a nikdo vyloženě nezklamal. Ve čtvrtek odjíždíme na soustředění a postupně budeme zvyšovat naši připravenost na jarní část soutěže.

Hrající trenér Blahoslav Urbanec: Myslím, že jsme na úvod sezóny nezklamali. Hra byla dobrá, od začátku jsme domácí k ničemu moc nepustili, byli jsme to my, kdo měl na začátku šance. Na zamrzlém terénu při mínus 15 stupních to byl dobrý fotbal. Opět jsme prohráli po našich chybách, ze kterých se poučíme. Řekl bych, že se nám tady začíná tvořit lepší kolektiv, než tomu bylo dříve.

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama