St. žáci: Libiš - Benátky 1:1 (1:1)

Předem hodocení dnešního zápasu se omlouváme všem našim fanouškům za předvedený výkon. Zápas potvrdil to, co již naznačovaly předešlé zápasy, forma ze začátku podzimu je fuč a hráči se s tím neumí zatím vyrovnat. Je nutno ale připomenout, že i ligové mančafty procházejí krizemi a těžko se z nich dostávají. Smutné je, že nás to postihlo v zápasech s mužstvy ze spoda tabulky. Vypadáme jak Jánošíci. Bohatým bereme a chudým rozdáváme. Naše krize začala na Pšovce, kde jsme sice ještě hráli náš dobrý kombinační fotbal, ale nepodařilo se nám proměnit ani ty nejvyloženější šance. Minulý týden na sněhu už jsme do toho spadli celým tělem. Chybí nám pohyb, neukopneme míč, přesně si nenahrajem atd. Dnes jsme do zápasu vstoupili velice dobře a rychle se ujali vedení, ale od tohoto okamžiku jsme přestali hrát kolektivně a soupeř získával navrch. Ještě do poločasu se mu podařilo vyrovnat a my byli stále více trapnější. Chybělo nám hlavně to, co nás zdobilo v zápasech, ve kterých se nedařilo, a to bojovnost a srdíčko. Ukazuje se, že když nám schází třeba jen jeden hráč základní sestavy, je zle. Šanci v základu dostávají hráči z lavičky, ale své šance se moc nechytají. Nejsmutnější je, že dost těchto hráčů si neplní úkoly při tréninku tak, jak se má a pak při zápase jsou trochu vedle. Proto budeme v úterý více zápas rozebírat nejen celkově, ale i s konkrétními jedinci. Již po zápase byl udělen jeden interní trest pro opakované nesportovní chování. V úterý já osobně ještě udělím určitě jedno napomenutí.

Hráčům, který není jedno, jak hrajeme, chci vzkázat, atˇ zbytečně nevěsí hlavu, když budou neustále na sobě pracovat, tak se jim forma určitě vrátí. Nyní není důležitý ani tak výsledek jako to, co se nyní fotbalového naučí a jak se to naučí na hřišti prodávat. I tato naše krize Vás může do budoucna posílit. V úterý to v klidu probereme a připravíme se na poslední zápas podzimu. Fanoušky prosíme, vydržte to ještě s námi. Trenér Libor Tichota

Vedoucí mužstva Ivo Havlík: "Po utkání jsem udělil osobní interní trest pro opakované nesportovní chování vlastnímu hráči Adamovi Dvořáčkovi. Trest je udělen ve výši jednoho měsíce zákazu aktivní účasti na trénincích svého týmu včetně účasti na posledním mistrovském utkání v podzimní sezóně. Bohužel jsem byl k tomuto nepříjemnému rozhodnutí donucen jeho vlastním nesportovním chováním vůči svým spoluhráčům, a to i přes několikeré napomínání trenéry i mnou."

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama