Muži A: Libiš - Souš 2:0 (2:0)

V posledním podzimním kole jsme přivítali na našem hřišti mužstvo Baníku Souš a konečně jsme doma vyhráli 2:0, když obě branky padly v prvním poločase. Utkání se hrálo na poměrně těžkém terénu, přesto se hrál poměrně dobrý fotbal. Hosté mají ve svém mužstvu několik velmi šikovných hráčů, přesto se nám dařilo je nepouštět do ohrožení naší branky. Hosté zlobili pouze po centrech ze standartek, obrana je v čele se Šídlem s přehledem ubránila. My jsme byli úspěšní po krásném centru Špičky, na který si naběhl Kabyl a prudkou ránou nedal hostujícímu brankáři šanci, druhý gól přidal Palej umístěnou střelou k tyči. Hosté po jednom ze soubojů neudrželi nervy a za oplácení šli do deseti. V druhém poločase jsme si vypracovali několik dobrých příležitostí, v jedné z nich Palej trefil tyč a těsně před koncem Obusanya přestřelil branku hostí.

Šídlo - Trojan, Pochman, Kabyl, Zuskin - Matějček, Špička, Palej, Čadek, Škoda- Bičanik střídali Matoušek, Janík, Obusanya

Jiří Kabyl: Kluky musím pochválit, na tomto terénu to je o morálně-volných vlastnostech, my jsme si celý zápas plnili taktické pokyny, soupeři jsme neposkytli žádnou šanci, v prvním poločase jsme naopak sami dali dva góly a je jen škoda, že jsme ve druhém poločase nepřidali další branky. Pak kluci stejně zodpovědně přistoupili k rozlučce a vítězná hymna se zpívala do ranních hodin...Jako nováček v divizi jsme za podzim prohráli pouze pět utkání, takže klukům za celý realizační tým děkuji a teď nás do vánoc čekají dvakrát týdně fotbálky na naší umělce.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama