Dnes, v pátek 21.9. - SHOW na hřišti ! Zve Standa Míšek

Ml.přípravka 2004 Vás zve na sobotu na KVALITNĚ obsazený turnaj do Byškovic. To my Vás zveme už dnes na velkolepé show plné dobrého jídla, vládou povoleného alkoholu (i nepovoleného) a večerního ohňostroje (ten poslední díky Mílovi Fr. obíhal světové bulvární plátky, na fotkách však nebylo poznat, zda se chce upálit nebo vítá přistávající UFO). Podvečerním programem Vás budou provázet budoucí hvězdy fotbalových hřišť nebo filmového plátna (dnes to ještě není poznat).

V sobotu uvidíte na turnaji stárnoucího trenéra 2004ek, prošedivělého a s tikem na oku - dnes uvidíte trenéry, kteří díky Vašim ratolestem mládnou a při pohledu do občanského průkazu žasnete. Přijďte dnes, neb bude-li Vás v sobotu na turnaji bolet hlava - můžete to svést na dnešní podvečerní jízdu. My Vám nenabízíme Spartu, Bohemku a další vyčpělé značky - my Vám nabízíme atrakce, které v Libiši uvidíte možná před volbama. Polykače ohně, živého dlouhého hada (hlavu ukazuju já a ocas asistent), tanec u tyče (normálně napojena na 220V pro odvážné i na 380V). Hlavním bodem bude tradiční zápas maminek a jiných ženských fotbalových poradců  (ten minulý vyhnal z televize i El klasico).

A bomba na závěr - JÍDLO ZADARMO !!!!  Ano čtete dobře - hoteliér zešílel a odjel s vedením Sokola neznámo kam (snad soustředění před derby v Neratovicích) a jasně mi řekl, cituji "uvařil jsem guláš a máte plnou udírnu, tak jezte a nic za to nechci". Celý podvečer bude pod palbou aparátů paparazzi, tak toho využijte, ať je o čem drbat. Říkalo se, kdo nečte Blesk, ví kulový, já říkám, kdo nespláchne, ten uvidí ho.......... .

Tak v 17,o8 ahoj.   Standa Míšek

Rubriky: ,

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama