St. dorost: Libiš - Mšeno 6:0 (4:0)

Zápas se Mšenem měl být dle tabulky jasnou záležitostí v náš prospěch, ale já rozhodně žádného soupeře nepodceňuji a tak jsem se snažil kluky připravit na těžký zápas! Hosté opravdu nezačali jako tým z chvostu a hned byli nebezpeční. Naštěstí nebyli tak důrazní v koncovce. Nám chvíli trvalo, než jsme se probrali z bakovské letargie, ale o to byl příjemnější hned první průnik Franze přes půl hřiště, který chladnokrevně zakončil a uklidnil mě i celý tým. Od té doby jsme se dostali do hry, a i když soupeř zlobil a my jsme měli i trochu problém s kombinací, tak jsme přidali i další góly! Na dva nula zvyšoval po nadýcháném centru Vacka Truong, i když trochu krkolomně, přesto docpal míč do brány. Na tři nula dával posléze opět Truong, když předvedl neméně pěkné sólo jako Franz a stejně chytře zakončil! Poté po krásné přihrávce Verbíře přebíral balon ve vápně a byl jasně faulován. Penaltu proměnil již ve třetím zápase za sebou a opět s přehledem Vacek.

Do druhé půle jsme šli s klidným náskokem, ale stále s respektem. Drželi jsme balon a čekali na šance. Dostali jsme se k několika standardkám, z nich jsme dvě dokázali proměnit. Nejprve míč krásně nad zdí zakroutil Verbíř a napsal tak tečku za svým parádním výkonem, poté se postavil na můj pokyn k trestnému kopu Vrábel a chytrou levačkou zaskočil hostujícího brankáře. Podtrhl tak výsledek utkání na 6:0.  Měli jsme i další šance, ale většinou byli kluci buď faulování nebo včas zablokováni soupeřem. Hosté měli dvě šance v druhé půli, které jsme jim připravili špatnou rozehrávkou, ale to bylo z jejich strany vše.

Jsem moc rád za tři pro nás veledůležité a asi i povinné body, i když musím říct, že hosté hráli dobře a výsledek je  pro ně možná dost krutý, ale vzhledem k jejich taktice "kdo leží, neběží" je to správné! My jsme opět chtěli hrát fotbal a to nám přináší ovoce. Příští kolo jedeme na horkou půdu do Čelákovic, kde můžeme jen překvapit. Trenér Martin Pazdera

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama