Mladší přípravka: 4. místo Mělnická klička 2012

Mladší přípravka Libiš A se 10.6.2012 zúčastnili turnaje na Mělníku, kde se hrál turnaj Mělnická klička r.2003, kde nás čekala základní skupina čtyř mužstev: 1. Kralupy nad Vltavou 2. Mělník Pšovka 3. Dukla jižní město 4. Libiš A

1.zápas Libiš-Kralupy 4-1 branky-TRÉDL 2,NEJEZCHLEBA,KAUCKÝ.

2.zápas Libiš-Pšovka 2-4 branky-NERGER,KAUCKÝ.

3.zápas Libiš-Dukla 6-2 branky-HAVLÍČEK,NEJEZCHLEBA 4,TRÉDL.

5.zápas byl o umístění, kde jsme narazili na fotbalovou školu Most a odehráli jsme s nimi nejkrásnější zápas celého turnaje s velkou bojovností a chutí. Kluci si zaslouží velké poděkování. Můžu říci, že nás chválili i rodiče soupeře za krásný výkon, zápas se jim moc líbil, nevěřili tomu, že když jsme byli na turnaji nejmenší a nejmladší mužstvo co předvedeme. Výsledek 2-1 pro Most branka-KAUCKÝ.

Nakonec jsme hráli poslední zápas o 3.místo, kde jsme se opět potkali s Pšovkou, naším věčným rivalem, která nás opět porazila a připravila tím pádem i o třetí místo a hlavně i medaili, kterou by si naši kluci dneska všichni s velkou bojovností zasloužili. Prohráli jsme s ní 2-0. Počasí nám nepřálo, pršelo nám skoro celý den a toho si taky ceníme, že to kluci nevzdali a hráli z plných plic až do konce turnaje. Na to, že to byl 03 turnaj a my jsme to celé odehráli s 04, tak jsme rozhodně žádnou ostudu neudělali a předvedli jsme tam opravdu dobrý výkon nás všech a na tom má velkou zásluhu náš trenér ROMAN MRÓZ, bez kterého by jsme to takhle neodehráli.

Patří mu velké poděkování za dobře odvedenou práci, jak na turnajích, MU, přáteláčcích a hlavně na trénincích, kde to dělá opravdu s velkým srdcem a hlavně velkou chutí.

Z 8.mužstev jsme nakonec skončili na 4.místě, když jsme za sebou nechali Kralupy, Mělník Beck a Cítov.

Sestava - ŠKRNA, HAVLÍČEK, TRÉDL, NEJEZCHLEBA, TŮMA, NERGER, KAUCKÝ, ZÁN.

Hoši děkujeme vám. Romana

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama