Sokol Libiš "A" - Louňovice 1:1

Včera sehrálo A-mužstvo další přátelské utkání s vedoucím mužstvem I.A třídy Louňovicemi s výsledkem 1:1 (O:1), branku vstřelil Mansfeld.

Utkání mělo dobrou úroveň, naše mužstvo se dostalo na velké hřiště podruhé v zimní přípravě, náš soupeř na tomto hřišti pravidelně trénuje. Z tohoto důvodu byl prvních 20 minut vidět rozdíl v pohybu a přesnosti hry, soupeř vstřelil branku a další velkou šanci chytil brankář Šídlo. Pak se hra začala vyrovnávat, naopak my jsme si vypracovali čtyři krásné šance, ale vždy jsme těsně minuli branku. Do druhé půle jsme udělali několik změn, tak aby se vystřídali všichni hráči. Na začátku druhého poločasu vyrovnal Mansfeld, v utkání jsme již měli převahu, soupeře jsme nepouštěli do žádné šance, my jsme své další příležitosti nedotáhli, utkání tedy skončilo remízou.
Václav Havel : V úvodu na nás bylo vidět, že se v tréninku nedostaneme na velké hřiště, po čtvrthodině jsme začali přebírat aktivitu, vypracovali jsme poměrně dost šancí, které jsme neproměňovali. Přesto jsme s utkáním spokojeni, umělka v Praze na Chodově je opravdu velmi kvalitní, pro nás to bylo příjemné zpestření přípravy.


Sestava:

Šídlo - Hadraba, Zuskin, Trojan, Hubáček- Brynda, Janík, Pochman, Špička- Novák, Obermajer střídali: Slezák, Matoušek, Mansfeld

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama