Muži A: Mozolov 2011

Zimní soustředění MOZOLOV 5.2. - 9.2. 2011

 

V sobotu 5.2. naše mužstvo po ranním tréninku v Libiši zamířilo na soustředění do Mozolova, kde již odpoledne byl na programu takřka 9km dlouhý výběh po místní kopcovité krajině, po večeři byla posilovna a hodinová rehabilitace. K dispozici je 10m bazén, vířivka, sauna a dva maséři.

V neděli, před snídaní, 8km na rozdýchání, dopoledne trénink na travnatém hřišti, na programu byla střelba ve trojicích. Dvě poražené trojice si za trest zaběhaly, vítězové jim nakopávali míče z kopce dolů. Navíc, poslední trojka bude dnes u večeře obsluhovat v plavkách, čepici, rukavicích a rozlišováku a zároveň doprovodí obsluhování svou vlastní básní, která musí obsahovat čtyři slova - oranžový, konec, slovo, pytel. Zítra, pokud bude uveřejnitelná, ji otiskneme.

Václav Havel: "Zatím je zde pohoda, pouze Holina se zranil na tréninku a mladší masér částečně podrývá autoritu některým členům týmu, ale s tím si poradíme."

Nedělní odpoledne bylo vyplněno kruhovým tréninkem na louce pod hřištěm, vzhledem k oteplení a rozměklému terénu někteří hráči trénink odjezdili skutečně po zadku.

Při večeři obsluhovala mužstvo trojice neúspěšných střelců. Místo popřání dobré chuti zahájili večeři vlastní básní. Jak už bylo řečeno, musela obsahovat slova - oranžový, konec, slovo, pytel.

Když vyběhne Jožin z bažin
o 3 kila více vážím
má oranžový pytel
jako Zorro mstitel
vypadá to na náš konec
před námi je další kopec
dochází nám dech i slova
zítra nás to čeká znova.


Večer jsme posilovali ruce, břicho a záda, a pak už hurá do bazénu a sauny. Večerka je doporučená ve 23.00, ale při tomto programu není potřeba žádné kontroly.

Budíček v pondělí byl opět v 6.45 a následoval tradiční běh ke kostelu do Chýšek, s přestávkou asi 8,5 km. Dopoledne za fantastického, slunečného počasí, střelba, dnes jen o běhání z kopce pro míče a medicinbal. Teď je polední klid a to doslovný, s přibývající únavou většina leží nebo je na masáži.

Václav Havel: "Všechny tréninky odmakali kluci perfektně, pohodu se stále snaží narušit mladší masér, ale to se mu nepovede !"

Pondělí večer vyplnil skvělou čtyřicetiminutovkou plnou protahovacích a uvolňovacích cviků Dan Hadraba.

Úterý na soustředění probíhalo standartně, ranní výběh po loukách, po 20min. byla pauza v lese, pak následovalo dostaň se domů, jak chceš, všichni hráči dorazili včas. Počasí se pokazilo, při dopolední střelbě lehce mrholilo, ale program to nenarušilo. Odpoledne - nabíhané úseky v lese, večer protahování a posilování, poté regenerace.

Ve středu nás čekal každoroční závěrečný běh zakončený 1 400m dlouhým výběhem do kopce. Před obědem jsme si šli zaplavat, po obědě jsme vyrazili domů.

Václav Havel : "Soustředění proběhlo naprosto perfektně, užili jsme si spoustu legrace, samozřejmě spoustu dřiny, myslím si, že v této partě se dřina dobře snáší, kluci toho měli plné zuby a přesto úsměv nemizel. Mladší masér byl kolektivem umravněn. Teď budeme více zapojovat do tréninku fotbalové prvky, více techniky. V úterý večer přijelo vedení oddílu a vidělo, že parta funguje super."


ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama