Přípravky: Standa Míšek hodnotí soustředění

V sobotu jsme se vrátili ze soustředění přípravek. Celý pobyt se opět odehrál na kopci nad Sobotkou na hotelu Ort. Krom velkých veder, které nás v tomto ročním období zaskočily, proběhlo vše dle připraveného programu. Budíček měl na starosti trenér, který se vracel poslední z baru a tak děti vstávaly
mezi 4,20 až 6,15.

Martin Vyšínský pověřený rozcvičkou a atletickou přípravou připravil pro děti zátěžové běhy do kopce dle norem zásahové jednotky v Afghánistánu. Děti rozcvička zřejmě bavila, neboť se vrátili až na večeři a žádali nás o zajištění trenažéru pro seskok z vrtulníku do močálu. Ve čtvrtek už se děti uměly oholit střepem ze smetiště, kde až do soboty trenovaly přežití v syrském Alepu. Nejlepších výsledků sice dosáhl Pavel Labounek (prohrál až ve finále boje muže proti ženě na nože, ale to právě s Martinem a po dvojím prodloužení). Tímto chci poděkovat Pavlu Benešovi za výbornou repliku útočící ženy a věřím, že doma odlepil všechny ty ženské doplňky, které v boji používal. Vteřinové lepidlo prostě drželo. Vidíte, že jsme do toho šli všichni po hlavě a udělali pro děti, co se dalo. Bohužel problémy s ubytováním nebyly naším dílem. Místo 30 lůžek jich bylo 10 a tak se hodil výcvik jogy, aby děti mohly spát v sedě. Treneři využili studijního pobytu holandských učitelek a prý se domluvili. Je jasný, že při počtu 10 dětí na pokoji se třeba při balení spletla ponožka nebo kapesník, takže prosím rodiče, aby si tyto chybky mezi sebou napravili.

Pokud mám za celou akci děkovat, tak začnu u p. Kuska, který nám všechno odvezl tam a v sobotu i zpátky. Škoda, že jsme v úterý nesundali balony, ale i tak díky. Poděkování patří i Romanu Mrozovi, který sice přijel až v sobotu před odjezdem, ale pak už to celé brilantně dovedl až do Neratovic. Závěrem jen dobré. Kapesné dětí nám stačilo a tak lze konstatovat, že soustředění splnilo svůj účel. To příští se koná od 22.8. - 26.8.2017. Sraz je v 7,oo až 7,30 na nádraží v Nera a když teď nevybalíte, tak si ušetříte spoustu práce příští rok.

Standa Míšek

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama