Muži B: Libiš - Pšovka B 6:1 (2:0)

Branky: 15.min. Pazdera, 20.min. Vdovicyn, 48.min. Brynda, 77.min. Mündl, 80.min. Fajt a 84.min.Míšek - za hosty Zeman v 54.min

Sestava: Škrna - Eisner - Pospíšil, Novák, Chorvát - Žák, Pazdera, Šobr, Fajt - Brynda, Vdovicyn

Střídali: v 60.min. Mündl za Bryndu, v 68.min. Míšek za Vdovicyna a v 69.min. Pilař za Pospíšila

Dnes jsme začali trochu pomaleji, hosté nás zaskočili aktivní hrou a do 14.minuty nám to dělalo problémy, ale od 15.minuty, kdy po přihrávce Žáka, kapitán Pazdera asi z 25 metrů napřáhl ke střele a ta skončila v šibenici (opravdu nádherná bomba a krásný fotbalový moment), jsme začali hosty přehrávat a další šance, které jsme měli, jsme některé aspoň proměnili. Ve 20.min. po krásné kolmici Pazdery na Bryndu, který se řítil sám na hostujícího brankáře, to vyšperkoval přihrávkou na Vdovicyna, který to dával do prázdné branky a vedli jsme 2:0. Do poločasu jsme tam ještě nějaké náznaky šancí měli, ale nic se neujalo, tak se šlo se do kabin za stavu 2:0.

Po poločase jsme hned ve 48.min. zvýšili Bryndou na 3:0 po přihrávce Šobra. Pak jsme trochu ubrali a hosté toho hned v 54.min. využili a snížili na 3:1. Pak měla Pšovka ještě asi dvě tutovky, ale naštěstí netrefili. Pak jsem trochu prostřídal, abych kluky nechal oddychnout a uklidnit. Posledních 20.minut už jsme opět hosty zmáčkli a zvýšili vedení - v 77.Mündl na 4:1 po krásné akci opět přihrávajícího Šobra. Na 5:1 zvýšil v 80.min. Fajt, kterýsi to dvakrát narazil opět s výborně hrajícím Šobrem a poslední branka byla opět nádherná, kdy u lajny vybojoval Fajt míč a našel v pokutovém území nabíhajícího Míška a ten završil naší výhru v 84.min na konečných 6:1.

Kluky musím pochválit, to co jsme neproměnili v Hoříně, to se nám povedlo doma. Vybrat jednoho hráče, který byl nejlepší, je těžký. Vybral jsem nakonec po konzultaci s kapitánem, který to mohl být taky, Martina Šobra, který připravil 3 krásné branky klukům. Teď nás čeká opět na domácí půdě těžký soupeř ze Mšena, na kterého se musíme velmi dobře připravit.

Trenér Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama