Muži B: Hořín - Libiš 3:2 (na penalty 4:3), (0:0)

Branky: Mündl 2x

Sestava: Škrna - Eisner - Ryšlavý J., Novák, Chorvát - Pospíšil, Žák, Pazdera, Pilař -  Brynda, Vdovicyn

Střídali: 46.min. Míšek za Pospíšila, 55.min. Mündl za Bryndu a Šerák v 72.min. za Vdovicyna.

Dnes jsme začali aktivně a od první minuty jsme domácí přehrávali, měli jsme 3 vyložené šance, ale kluci zklamali a trestuhodně to zahodili nebo zbrkle zakončili a trefili domácího brankáře. Pak jsme trochu vypadli z rytmu a domácí nás z brejků málem potrestali, ale naštěstí to zakončili stejně špatně jako my. Potom ještě domácí nastřelili tyč ve 32.min a Pazdera lehce líznul tyč ve 36.min. Fotbal to byl pohledný, měli jsme lehce navrch a ke konci poločasu jsme měli podle mého názoru kopat jasnou penaltu na pronikajícího Vdovicyna, kterého fauloval domácí brankář ve vápně, ale nic se nestalo, hrajte dál křičel pan hlavní rozhodčí Eder.

Druhá půle už byla vyrovnanější, ale opět jsme ty naše šance zahazovali, tak jako domácí. Až v 60.min., kdy Mündl po 5.minutách na hřišti dal gol do prázdné branky po ose Pilař-Vdovicyn-Mündl. Vedli jsme, ale za 5 min. bylo srovnáno, nepokryli jsme hráče na šestnáctce a ten nádhernou střelou vyrovnal. Pak jsme domácí zatlačili, ale v 78.min.domácí vyrazili do brejku a prohrávali jsme 1:2. Naštěstí jsme hned po rozehrání ze středového kruhu šli do útoku a z pravé strany jsme kopali standartku Žákem a na krásný centr si naskočil Mündl a bylo srovnáno.

Domácí ještě v závěru netrefili prázdnou bránu a šlo se na penalty, které jsme prohráli 4:3. První neproměnil Mündl (přestřelil) a poslední kapitán Pazdera trefil domácího brankáře. Jedním z nejlepších hráčů byl Ryšlavý Jakub. Škoda těch neproměněných šancí, myslím, že by to vypadalo jinak. Trenér Urbanec Blahoslav

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama