Muži A: Libiš - Meteor 0:0 (na penalty 4:5)

Sokol Libiš – Meteor Praha 0:0 (0:0) penaltový rozstřel 4:5

2.kolo podzimní části odehrál náš divizní celek v domácím prostředí v této sestavě:

Kratochvíl – Hromas, Kolísek, Zuskin, Škoda - Řepka, Prieložný, Pořízek, Dušek - Mach, Ptáček

V prvním utkání podzimu v domácím prostředí se nově tvořící mužstvo Libiše nezaleklo svého pražského soupeře a po celý první poločas s ním dokázali naši hráči velmi dobře držet krok. Všichni se snažili hrát velmi zodpovědně a především důrazně, což na technického soupeře platilo. Po celé utkání hrála naprosto spolehlivě, obětavě a především důrazně celá obrana v čele s brankářem Kratochvílem, která vyřešila v 1.poločase všechny útoky soupeře. Obranu soupeře zaměstnával svou rychlostí a aktivitou (stejně jako v předchozím utkání) nejvíce Tomáš Mach, kterému mohli více a především přesněji v útočné fázi asistovat další hráči, především ze středu hřiště. Až do svého zranění a vystřídání hrál velmi dobře Pořízek, který bojoval o každý míč a tentokrát se mohl spolehnout i na Jendu Prieložného, který výborně četl hru soupeře a vybojoval řadu míčů, které se snažil i dobře rozehrát. Vázla nám bohužel aktivnější hra po stranách hřiště o to lépe a více se však zapojovali oba krajní středoví hráči do defenzívy, takže neumožnili ani soupeři si vytvářet křídelní situace, které by nás ohrozily. Branku soupeře jsme ohrozili nejvíce po výborně zahraném rohu Jardy Škody, nestačili jsme ho ale doklepnout na zadní tyči do brány. Velká škoda také rychlého protiútoku Honzy Pořízka, který sprintoval s míčem do otevřené obrany soupeře, míč mu ale odskočil a gólová situace tak byly zmařena.

Druhý poločas se začal odehrávat v podobném duchu, Meteor se snažil ohrozit naši branku, ale kazil finální přihrávky. Po odstoupení Pořízka, který byl vystřídán Kubecem se již nedařilo držet míč na našich kopačkách a to především proto, že Dan Kubec na hřišti prakticky neexistoval, odevzdal soupeři všechny míče, které mohl udržet nebo rozehrát a byl pro všechny největším zklamáním. Do hry přišli postupně ještě Műller a Šobr, keří svou bojovností přispěli k dosažení 1 bodu s dobrým soupeřem a navíc oba dva proměnili svou penaltu v rozstřelu. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté, když z našich hráčů neproměnili bohužel 2 zkušení (Škoda, Kolísek). Pro upřesnění proměnili Šobr, Műller, Prieložný a Hromas.

Toto utkání však ukázalo, že hrát se dá s každým soupeřem, ale koření fotbalu se nedá dosáhnout bez střelby a lepší hry v pokutovém území soupeře. Věřím, že získaný 1 bod všechny hráče povzbudí i do dalších bojů.

Petr Pálka

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama