Přípravky: SOUSTŘEDĚNÍ 2016

Na konci června se skupina trenérů přípravek jako i v předchozích létech vypravila na obhlídku hotelu Ort - místo pobytu Vašich dětí při soustředění před novou fotbalovou sezonou 2016-2017. Samozřejmě se zde nic nezměnilo. Naopak nově vybudované hřiště na plážový fotbálek bude velké zpestření treninků. A tak jediná změna, jak konstatoval p. Ort, že jsme o rok blíž ke zmoudření.

Už se na ten čas těším, až sám jako moudrý potkám někoho moudrého a něco moudrého vymyslíme. Zatím po těch mnoha letech u přípravek to vypadá, že prvního moudrýho potkám až na zahradě léčebny v Beřkovicích. Ale to Vás pochopitelně nezajímá a chcete vědět, jak letos se soustředěním. Dobrá, dobrá.

Budu rád, když se sejdeme na jakémsi předodjezdovém tréninku v pondělí 22.8. od 17.oo. Proč? Rádi zjistíme, že jsou děti zdravotně v pohodě, a že poprosíme p. Kuska, aby přijel s jeho náklaďákem pro treninkové věci a popř. i věci dětí, že od příslušných trenérů převezmete k vyplnění a podpisu formulář o bezinfekci. Další bude pokračovat v úterý ráno. V 7,oo - 7,30 je sraz u nádraží v Nerátkách. Zde trenéři přeberou děti, bezinfekčnost (nezapomeňte dodat léky a napsat i jiné anomálie), kopii kartičky pojištěnce, 1800,- Kč za pobyt a 200,- Kč jako kapesné a kdo nenaložil v pondělí, může tak udělat ještě zde. Vlak odjíždí v 8,oo (věřím, že jako každý rok seženeme sponzora na zakoupení jízdenek) a dětem dáte do vlaku batůžek, pití a nicotnou sváču. Na hotelu začínáme obědem a v sobotu 27.8. obědem končíme a cca ve 14,oo, - 14,30 přijedeme na Sokol.

Co sebou psát nebudu. Jedeme na fotbalový kemp a kdo neví, tak se zeptá trenérů, rodičů starších ročníků a nebo babičky (ta moje věděla úplně všechno). Pro jistotu však napíšu, co určitě sebou děti mít nebudou. Víc peněz než je uvedeno výše (nemají je jak utratit), různé formy jídla na přilepšenou (není pro to lednička a jídla je víc než dost), mobil, PC a jiné kraviny, hodinky, řetízky a další ozdoby (neručíme za jejich ztráty nebo poškození). Další či jiné info Vám rádi před soustředěním poskytnou příslušní trenéři krom p. Míška (je 3 týdny na dovolené v Keni na safari, kde se mezi lvy a jedovatými hady připravuje na pobyt na Ortu).

Standa Míšek

PS: Kdo dluží za nějaký fotbalový zápis (první vstřelený gol, druhý vstřelený gol, za hattrick a tak dále) tradiční tulamore, tak s ní vyplní místo v batůžku. Nezapomeňte, že obsahy batůžků můžou rozhodovat o místě v základní sestavě ?!?!?!)

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama