Muži B: Libiš - Velký Borek 3:2 np (1:1), (pen. 5:3)

Branky: 26.min.Mündl z pk, 59.min.Pazdera a rozhodující penalta Žák

Sestava: Škrna - Eisner - Mündl, Novák, Pilař - Míšek, Pospíšil, Žák, Fajt - Ryšlavý M., Šobr

Střídali: v 53.min. Pazdera za Šobra, v 66.min. Šerák za Ryšlavého Marka a Douša za Mündla v 80.minutě

Dnes jsme opět předvedli jeden z těch lepších výkonů, protože přijel velmi dobrý soupeř a kvalita zápasu byla velmi dobrá. Šance se střídaly na obou stranách, ale první branku jsme vstřelili my, Mündl prošel do vápna a byl faulován, sám si vzal penaltu na starosti a ve 26.min. ji proměnil. Hosté vyrovnali v poslední minutě poločasu po naší chybě.

Do druhého poločasu nastoupili hosté lépe a ve 49. minutě se ujali vedení. Ale o deset minut později v 59.min. vyrovnal Pazdera, který naskočil do zápasu v 53.min. místo Šobra a po delší pauze zaviněné zraněním opět ukázal svou kvalitu a po krásné přihrávce Fajta vyrovnal na konečných 2:2. Penalty jsou loterie, ale kluci je kopou většinou velmi dobře, nakonec se to potvrdilo, proměnili jsme všechny penalty a hostům jednu chytil náš brankář Škrna, který chytal dnes velmi dobře.

Hodnocení jarní části - musím poděkovat klukům z dorostu, kteří nás doplňovali během jarní části, jinak by jsme to nedali ani dohromady. Byly zápasy, kdy kluci hráli ráno i odpoledne a to bylo někdy znát i na hřišti ke konci zápasu, ale když ten den hráli jen jedno utkání, tak byli velmi platnými členy kádru a nastupovali většinou v základní sestavě - Šobr, Fajt, Bubeníček, Čvančara, Douša, Obrajtr, Bláha, doufám, že jsem na nikoho nezapomněl. Řekl bych, že si kluci na sebe už zvykli a do další sezony to bude lepší, alespoň v to doufám.

Na jaře jsme 8-krát vyhráli a 7-krát prohráli, získali 23 bodů. Některé zápasy se nám nepovedly, měli jsme takové výkyvy, kvalitní zápasy střídaly ty nekvalitní. Jinak celkově jsem spokojený, chtěli jsme skončit do 8. místa a to se nám podařilo. Skončili jsme na pěkném 6.místě se skóre 63:44 a 49 body na jaře (podzim 39:27 - 23 body).

Nejlepším střelcem mužstva se stal Šobr, který vstřelil 10 branek, když počítám i Pšovku, kterou jsme porazili 4:0 (kontumace 3:0), kde dal dvě branky a dvě přidal Pazdera. Potom následovali Žák 7 plus 2 rozhodující pokutové kopy, Pazdera 7, Mündl 5 atd.

Nová sezona začíná za chvíli a cíl bude stejný, umístit se opět v horní polovině tabulky. Chci poděkovat klukům, kteří nastupovali za celou sezonu za "B" tým, ať už to byli kluci z áčka nebo dorostu a těším se na další spolupráci. Děkuji Ivošovi Havlíkovi, že mně pomáhal v určitých věcech. Odpočiňte si a už se na vás těším v nové sezoně.

Trenér "B" Urbanec Blahoslav

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama