Muži "A": Co nám uplynulá sezóna dala a co nám vzala...

Libišské působení v divizních soutěžích se v letošním ročníku dočkalo svého historicky nejlepšího umístění vůbec. Kluci vybojovali rekordních 55 bodů a obsadili krásné čtvrté místo, na třetí Kladno ztratili pouhé tři body, vítěz Divize B Lovosice byly lepší o jedenáct bodů.

Všem hráčům a rovněž celému realizačnímu týmu patří velká gratulace a poděkování za skvěle odvedenou práci. Přejeme všem krásný letní odpočinek a nabrání co nejvíce čerstvých sil do nového ročníku 2016/2017.

Nový ročník 2016/2017 začíná prvním tréninkem na libišském hřišti v pondělí 18. července, první mistrovské utkání se hraje na hřišti Rakovníku v sobotu 13. 8. od 14:00.

Nový ročník je již nyní ve znamení několika zásadních změn. Po 17 -letém působení netradičním způsobem, měsíc před koncem soutěže 2015/2016, ukončil v libišském klubu svou kariéru trenér a manažér Jiří Kabyl, který se od 1. 6. stal trenérem jiného divizního týmu – Nymburku. Navíc nový přestupní řád (pravidlo volného přestupu bez souhlasu mateřského oddílu) umožnil citelně oslabit libišský kádr, neboť do Nymburku tímto způsobem přestoupila hned pětice hráčů - Ivan Baratynskyy, Tomáš Petr, Tomáš Chlapec, Michal Houžvička a Jiří Kabyl ml. Této možnosti využily i další kluby, např. Všenorský SK takto získal Lukáše Jiráně, ze širšího kádru pak Jana Těmína Dolní Beřkovice a TJ Kly Rostislava Šmída.

Vedení libišského klubu reagovalo na nečekanou situaci kolotočem jednání. Na pozici trenéra byl jmenován Mgr. Petr Pálka, kterému přejeme hodně štěstí a úspěchů u nás.

Nový trenér se hned společně s vedením klubu urputně zapojil do úkolu číslo 1, doplnit hráčskou ztrátu tak, aby letní příprava mohla v poklidu začít. Všichni věříme, že to Libišáci zvládnout a že se už teď můžeme těšit na novou sezonu (hrací den a hodina domácích zápasů zůstává stejný – sobota 10:15).

Program letních přátelských zápasů je rovněž v přípravě, dle sdělení trenéra bude oznámen na prvním tréninku mužstva.

Výbor TJ Sokol LIBIŠ

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama