Starší a mladší dorost: Libiš - Poděbrady 3:2 a 0:5

Starší:

Libiš 3:2 Poděbrady

 
V tomto zápase jsem chtěl bodovat naplno a to se nám povedlo. Myslím, že utkání bylo velmi vyrovnané, ale soupeř si vytvořil první velkou příležitost, kterou zneškodnil opět výborně chytající Škrna. A tak jsme my využili první naší příležitost a hned skórovali. Soupeři se podařilo vyrovnat, kdy jsme byli vzadu nepozorní a nechali jsme mezi třemi našemi obránci jednoho útočníka a ten si ve sprintu s naší obranou poradil a pak hladce zakončil svůj únik.
Poslední slovo v prvním poločasu měl Šobr. Na vápně se snažil uvolnit a zakončit, ale soupeř ho poslal k zemi. A tak si vzal míč a sám zahrál přímý kop, který skončil v síti. Soupeř se druhou půli snažil vyrovnat, ale to se mu nedařilo, a tak jsme opět přišli na řadu my. Přesněji střídající hráč Kohout, který byl na hřišti zhruba 2 minuty. Čvančara mu předložil balón za velké vápno, a Kohout nekompromisním volejem trefil míč přímo k tyči. Bohužel soupeř dokázal brzy snížit též nádhernou střelou levačkou přímo k tyči. A tak to byl boj až dokonce, který jsme dokázali zvládnout a tak získali v posledním domácím utkání 3 body.
 
Sestava: Škrna - Bubeníček, Šulc, Fajt, Douša, Šobr, Čvančara, Strapko, Buzek, Wawrzyniak, Obrajtr
Střídali: Kohout za Wawrzyniaka, Šelemberk za Strapka, Sus za Šobra
 
Branky: Čvančara, Šobr, Kohout

 
Mladší:
 
Libiš 0:5 Poděbrady
 
I když se kluci snažili a hráli na to, na co mají, ani to bohužel nepomohlo, aby se stal zázrak a my bodovali. Sestava byla z důvodu nespolehlivých hráčů docela odlišná od jiných zápasů. Ale kluci, co většinou střídají, se snažili v zápase nechat vše. 20 minut jsme drželi čisté konto, bohužel potom jsme už tlak soupeře neustáli a obdrželi branku. A do půle nám přidali ještě jednu. A druhou půli už soupeř zcela dominoval a vytvářel si jednu šanci za druhou. Celkem dokázal využít ještě 3 příležitosti a tak zápas skončil jen 0:5 pro soupeře.
 
Sestava: Chládek - Čerešna, Buzek, Sus, Kopp, Najmon, Havlík, Wawrzyniak, Pipošiar, Kletečka, Hrubý
Střídali: Matějka za Čerešnu, Šulc za Wawrzyniaka

Trenér Libor Tichota

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama