Starší a mladší dorost: Kosmonosy - Libiš 1:3 a 10:2

Starší   1:3 (0:1)
 
Po delší době opět cesta autobusem na zápas. Zavítali jsme do Kosmonos, kde jsem upřímně s body nepočítal. Kluci mě, ale i soupeře neuvěřitelně překvapili a dokázali zvítězit. Byla to hodně vydřená výhra. Soupeř jasně lepší na míči, využíval krajní hráče a útok, kde byla jejich síla. Soupeř si vytvářel šance, které dokázali zlikvidovat buď naši obránci a nebo náš brankář. Soupeř měl jedinou slabinu a to byla obrana. Tam operovalo naše duo Šobr a Čvančara.
Druhý zmíněný si dokázal převzít míč na vápně a projít mezi obránci až před brankáře a s klidnou hlavou skórovat. Měli jsme ještě pár příležitostí ke skórování, ale šance jsme nedokázali využít ani my ani soupeř. Klukům jsem řekl jen krátce něco a hned jsem je poslal stepovat ven, aby neseděli v kabině a nevytuhli. Hned na začátku druhé půle měl opět příležitost Čvančara, bohužel svou nohu nasměroval jen doprostřed brány. My jsme zodpovědně bránili a soupeře pouštěli jen zřídka do nějakých šancí. Skóre jsme dokázali nečekaně zvýšit přímo z rohového kopu, který zkroutil Šelemberk. Soupeř byl nadále lepší na míči, ale k ničemu to nevedlo, většinou vše končili buď rohem a nebo odkopem od brány. Bohužel chyba opět přišla, kdy odražený míč na vápně nedokázal Fajt dostat do bezpečí a s velkým štěstím pro soupeře skončil v naší síti. Po té nás soupeř hodně zatlačil na naší polovinu a my se jen bránili, ale úspěšně. A v úplném závěru přidal branku Šobr, kdy brankář hostí byl vyběhnutý na vápně a pan Šobr vystřelil ještě z naší poloviny a skóroval.
Velké a příjemně překvapení zakončené v Mc Donalds :-D.
 
Sestava: Škrna - Bubeníček, Šulc, Buzek, Wawrzyniak, Kohout, Fajt, Šelemberk, Douša, Šobr, Čvančara
Střídali: Beneš za Doušu, Bláha za Buzka, Sus za Šulce
 
Branky: Čvančara, Šelemberk, Šobr

 
Mladší   10:2 (6:0)
 
Zde můžu napsat jen to, že nás soupeř rozebral jak panáčka z lega. V naší brance jsem byl nucen vystřídat 3 brankáře. 
V druhé půli dokázal dvakrát skórovat Šobr, ale kluky zápas už moc nebavil a spíš se jen ploužili. Špatný výkon od nás, výborný od soupeře.
 
Sestava: Chládek - Buzek, Šulc, Sus, Najmon, Pipošiar, Hrubý, Kletečka, Havlík, Wawrzyniak, Soukup
Střídali: Kopp za Chládka, Čvančara za Šulce, Šobr za Pipošiara
 
Branky: 2x Šobr

Trenér Libor Tichota

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama