Muži A: Litvínov - Libiš 2:3 (1:0)

Ve 27.kole jsme hráli v Litvínově a zvítězili jsme 3:2 (0:1).
Za velmi dusného počasí a na hřišti snad z betonu jsme získali další tři body. Do poločasu jsme byli lepší v držení míče, ale prosadili se domácí, když nám vsítili gól po rohu. My jsme mohli do půle vyrovnat, Duškova střela šla těsně mimo. Do druhého poločasu jsme šli s cílem zrychlit hru, a poměrně brzy se nám podařilo vyrovnat, Bezděkův krásný centr trefil z voleje nádherně Petr. Pak jsme se dostali do vedení opět my po střele stejného střelce, Petr dal svůj druhý gól. Soupeř nám pak vyrovnal po naší nedobré komunikaci. Chvíli po vyrovnání padla na každé straně červená, my jsme se tlačili za vítězstvím, Bezděkův centr proletěl klubkem hráčů, Prieložný vystřelil na branku a domácí obránce srazil míč rukou, následovala jasná penalta, kterou Baratynskyy s přehledem proměnil. 
O poločase jsme prohrávali a tak jako před týdnem jsme si vybojovali tři body. Za spousty dřiny a dobře odmakané utkání jsme si výhru plně zasloužili.

Jungr - Houžvička, Prieložný, Zuskin, Dušek - Škoda, Chlapec, Bezděk, Čadek - Petr, Baratynskyy střídali Honcharenko, Gabriel, Šobr

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama