Muži A: Libiš - Neratovice 2:0 (2:0)

Ve 24.kole jsme hráli doma a v derby jsme přivítali mužstvo Neratovic a po dobrém výkonu před návštěvou 300 diváků jsme zvítězili 2:0 (2:0).
Od začátku utkání jsme soupeři nedovolovali ohrozit naši branku, naopak my jsme se brzy dostali do vedení, když krásný centr Bezděka proměnil v gól Baratynskyy. Druhou branku jsme přidali po rohu soupeře, Honcharenko odkopl míč, sám si dohrál následný souboj a míč získal Baratynskyy, ten našel krásným pasem Duška a ten se řítil do vápna, kde ho za cenu žluté a za cenu faulu podrazil brankář hostí. Penaltu pak bezpečně proměnil Petr. Ve druhém poločase se obraz hry moc neměnil, my jsme zodpovědně bránili a vytvářeli jsme si zajímavé akce. V jedné z nich Petr přehrál dva obránce a předložil míč Baratynskému, ten udělal kličku brankáři, který ho zastavil zákrokem na hranici faulu. Pak jsme již utkání dovedli do zaslouženého vítězství.
Krásné počasí, krásná návštěva, krásný výsledek - tak se dá jednoduše charakterizovat sobotní dopoledne.

Jungr - Houžvička, Kolísek, Zuskin, Dušek - Honcharenko, Chlapec, Prieložný, Bezděk - Petr, Baratynskyy střídali Čadek, Kvída, Šobr, Škoda

Jiří Kabyl: Zaslouženě jsme vyhráli po dobrém výkonu, soupeř měl snad za celé utkání jedinou šanci a tu Jungr zlikvidoval, my jsme byli daleko nebezpečnější a dokázali jsme soupeři odskočit na dvoubrankový rozdíl, pak už o našem vítězství nebylo pochyb. Jsme spokojeni s výsledkem i způsobem hry, v derby jsme v tomto ročníku získali pět bodů, takže naše spokojenost je na místě.

Fotky ZDE

Video ZDE

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama