Muži A: Libiš - Litoměřice 3:2 (1:2)

Ve 26. kole jsme doma porazilil Litoměřice 3:2 (1:2).
Utkání pro nás nezačalo dobře, v prvních deseti minutách jsme dvakrát neubránili našeho soupeře a prohrávali jsme 0:2. Pak jsme zvyšovali svoji aktivitu a do poločasu jsme snížili, když Houžvička hodil aut na Petra, ten přistrčil míč Chlapcovi, jeho střela placírkou se zatočila přes brankáře hostí a zapadla do sítě. Druhý poločas jsme naši hru oživili po dvou střídáních, hned po výkopu Baratynského střelu s námahou vyrazil brankář. My jsme neúnavně dřeli, míče létali do vápna hostí. Vytvořili jsme si silný tlak, který ještě zesílil po vyloučení hráče Litoměřic po druhé žluté kartě. Vysunuli jsme Zuskina a hosté už si s námi nevěděli rady. V poslední čtvrthodině jsme dokázali zápas otočit, když po krásné přihrávce Bezděka se ve vápně uvolnil Petr, lobem našel hlavu Baratynského a bylo vyrovnáno. My jsme zůstali ve svém rozestavení, tlačili jsme soupeře, hlavičky Zuskina a Baratynského zlikvidoval gólman. Těsně před koncem zápasu Škoda našel Bezděka, ten takřka 30 m od branky napřáhl a jeho střela se točila do šibenice - vedli jsme 3:2. O chvíli později se dostal do dobré šance Čadek, z malého vápna trefil brankáře. Pak již jsme takticky zvládli i šestiminutové nastavení a připsali jsme si tři body.

Jungr - Honcharenko, Zuskin, Kolísek, Prieložný - Houžvička, Chlapec, Škoda, Dušek - Petr, Baratynskyy střídali Čadek, Bezděk, Šobr, Bolina, Čvančara

Jiří Kabyl: Smekám před výkonem mužstva, v 10.min. prohráváme o dva góly, dřeme, makáme a dokážeme zápas otočit. Kluci skončili zápas unavení, vyčerpaní a odměnou jim jsou tři body.. Ve druhém poločase jsme začali hrát s větším rizikem, soupeře jsme přehrávali a přidali jsme k tomu i hezké branky. Celé mužstvo má můj obdiv, takhle já si představuji profesionální výkon. Nemusí se vše podařit, ale musí tam být vůle a ochota obětovat se pro mužstvo, to vše se v naší hře objevilo, klukům děkuji.

Fotky  ZDE

Video ZDE 

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama