Starší a mladší dorost: komentář trenéra k zápasům

Libiš 4:3 Nymburk

Zápas jsme nezačali vůbec dobře a hned ve 4. minutě jsme prohrávali po naší hrubé chybě 0:1. Netrvalo to dlouho a soupeř potrestal naší druhou chybu v 8 minutě 0:2. Aby toho nebylo málo, dokázali jsme si vytvořit penaltu, kterou brankář soupeře dokázal zneškodnit. A tak nám soupeř na oplátku přidal třetí branku opět po naší chybě 13. minuta 0:3. V hlavě mi už jen běželo hlavně nedostat 10 branek. Ukázalo se však, že mám tým bojovníků, kteří se nechtěli s výsledkem smířit. Najednou nás bylo plně hřiště, byli jsme všude a vytvářeli si brankové příležitosti. Jednu z nich dokázal proměnit naše posila Čvančara, kdy si ve vápně obehrál soupeře a krásnou střelou skóroval. Do půle jsme už nedokázali snížit na menší rozdíl, ale příležitosti jsme měli. Hned v první minutě druhého poločasu soupeř zahrozil a v našem vápně vznikl závar, povedlo se nám to ustát a pak jsme to už byli zase my a začal náš obrat. 55 minuta Čvančara přihrál míč Strapkovi, ten vystřelil a snížil na 2:3. O několik minut později už na tabuli svítilo skóre 3:3, rychle rozehraný roh, centr na přední tyč a Strapko skóruje hlavou a chytá křeče:-D. V 67 minutě přichází na hřiště opora týmu Bláha. Netrvá to dlouho a dostává ve vápně přihrávku, brankář proti němu vybíhá a podráží Bláhu!!!!PENALTA!!!!. Míč si vzal Čvančara a ten se už nemýlil a zápas byl otočen. Soupeře se snažil dlouhými nákopy do vápna ještě zahrozit, ale už žádná branka nepadla a tak jsme dokázali získat další tři body. Pro mě krásný fotbalový zážitek, zápas se odehrál v obrovském tempu, kluci na hřišti nechali srdce a tak si zasloužili vyhrát. Snad budeme pokračovat ve  hře, kterou předvádíme a dokážeme, že do krajského přeboru patříme právem.
 
Sestava: Škrna - Kohout, Bubeníček, Wallesch, Wawrzyniak, Fajt, Šelemberk, Strapko, Buzek, Douša, Čvančara

Branky: 2x Čvančara, 2x Strapko
 
Střídání: 46. minuta Beneš za Doušu, 67. minuta Bláha za Strapka, 86. minuta Starý za Wallesche
 
 
Libiš 1:3 Nymburk
 
Bohužel sestava mladšího dorostu byla hodně poslepovaná, 3 hráči ze základu byli nemocni a tak hráli všichni, co měli nohy:-).
Kluky jsem před zápasem hodně podcenil, řekl jsem jim, jestli nechtějí dostat hodně branek, ať hrají jednoduše. Soupeř byl od začátku až do konce jasně lepší, ale kluci podali nehorázně bojovný výkon, za který jsem jim sklonil poklonu. Tři hráči odehráli celé utkání za starší i za mladší dorost a měli toho plné zuby. Ale dokázali, že jsou to warriors a zápas dohráli až do konce ve vysokém tempu. Dokonce jsme si vytvořili několik příležitostí a z toho dokázali vstřelit branku. Soupeř dokázal zápas totálně rozhodnout téměř v úplném závěru, kdy hráč nádherně na vápně ze vzduchu trefil odražený míč a poslal ho přímo do šibenice. Ale jak jsem už psal, kluci mě nehorázně překvapili, a makali na 200%. Doufám, že to bude nadále pokračovat a nějaké body někde určitě urveme. 
 
Sestava: Chládek - Hrubý, Buzek, Sus, Soukup, Kletečka, Čvančara, Wawrzyniak, Čerešna, Havlík, Šubert
 
Branka: Wawrzyniak

Trenér obou týmů Libor Tichota

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama