Standa Míšek zve na víkendové akce přípravek...

Proroci a věstci vidí budoucnost přes různá media např. sedliny v kávě, čaji, ve skleněné kouli, v kartách a jiném. Já věštím skrze lahev. Plnou lahev. Plnou lahev s rumem. A navíc musí být originál Božkov. Je zajímavé a jednou o tom uspořádám seminář, že lahev s jinou značkou rumu k věštění nefunguje, prostě jsou tam odchylky, které tu vizi zkreslují. Zajímavé je taky věštba v průběhu úbytku moku v láhvi. Až do poloviny vidím jen voloviny, za půlkou Vám řeknu, kdy přistanou na Štěpáně marťani, prostě tak daleko vidím (jenom já a trenéři víme, jak dopadne derby s Nerátkama). Po vypití obsahu však pro změnu nevidím ani metr před sebe.

Sobotní odpoledne však vidím naprosto jasnozřivě. Od 15,oo si odehrajou mistrák 2009tky s Řepínem, vrátí se nám z turnaje v Kochánkách 2007ičky a kolem páté se sejdem všichni ostatní. V programu jsou dovednostní soutěže a fotbálek maminek a jejich ratolestí. Potom všichni zvážníme neb se utkají tátové versus trenéři (sázky už teď jsou hodně našponovaný a sanitu zavoláme hned k výkopu).

Proložíme to dobrým pitím, budou vuřty a něco v udírně a všichni s dobrou náladou posedíme a pokecáme neb je vždy o čem. Na nedělní ráno doporučuju od 10,oo turnaj Ministar 2009tek, protože zafandíme a dáme horkou polévku, která dá zapomenout na sobotní bolístky.

Už teď vidím skvělý počasí, frontu u ohně a spoutu prázdnejch panáků a bohužel vidím i sebe, jak nevidím ani metr před sebe.

Tak v sobotu...   

                             Standa Míšek

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama