Muži B: Libiš - Všestudy 2:1 (0:1)

Branky: 60.min. Pilař Radek, 89.min. Čvančara Tomáš

Sestava: Kaul - Eisner - Ryšlavý Jakub, Novák, Mráz - Žák, Pospíšil, Pazdera, Pilař - Ryšlavý Marek, Šobr.

Střídali: 64.min. Čvančara za Žáka, 68.min. Mündl za Ryšlavého M., v 78.min. Míšek za Šobra, v 84.min. Bláha za Mráze a Bubeníček nestřídal.

Dnes jsme nastoupili opět v plné síle. Před zápasem jsme si řekli, že to bude houževnatý soupeř, který nás porazil v poháru, tak jsme jim měli co vracet. Od začátku to bylo velmi dobré utkání z obou stran. Hosté vycházeli z dobře organizované obrany. Hosté měli jednu šanci v 8.min., ale přestřelili bránu. Potom jsme se do soupeře zakousli a měli vyložené šance, ale vše skončilo na brankové konstrukci - Ryšlavý J. a Pilař orazítkovali břevno. Pak ještě hostující brankář vytěsnil střelu, která mířila k tyči na roh. Ve 37.min. přišel trest a prohrávali jsme 0:1. Pak jsme ještě měli šance, ale neproměnili jsme.

Do druhé půle jsme nastoupili velmi dobře a hosty jsme přehrávali a zaslouženě jsme vyrovnali Pilařem v 60.minutě, jeho centr se kupodivu všech zatoulal do sítě. Potom jsem prostřídal kluky, dal jsem možnost dalším mladíkům a opět jsem měl šťastnou ruku v podobě mladého Tomáše Čvančary, který v prvním startu za "B" tým vstřelil v 88.minutě svůj první gól a to ještě vítězný. Musím pochválit celé mužstvo za výborný výkon po celé utkání. Jediná kaňka na vítězství bylo zranění Podivínského ze Všestud a našeho klíčového obránce Aleše Mráze. Při jejich vzájemné srážce náš hráč utrpěl zranění ruky a hostující hráč v oblasti hlavy, musela dorazit záchranka. Přeji brzké uzdravení obou aktérů a co nejrychlejší návrat na trávník. Nejlepším hráčem Pilař Radek. Trenér "B" Urbanec

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama