Muži A: Libiš - Kladno 2:1 (2:1)

Ve 22.kole jsme doma přivítali Kladno, které se nacházelo na druhém místě, a zvítězili jsme 2:1 (2:1).
Hosté se dostali do vedení hned na začátku utkání, když odražený míč vystřelil hostující hráč a od tyče se odrazil za brankovou čáru. My jsme poměrně rychle odpověděli, když Škoda s Petrem si dvakrát vyměnili míč a střílená přihrávka našla na zadní tyči Honcharenka, který vstřelil první gól v dresu Libiše. 
O chvíli později vybojoval míč Houžvička, zbavil se obránce a krásnou přihrávkou vybídl Petra ke skórování, ten nezaváhal a nekompromisně střelou pod břevno dal výsledku konečnou podobu. Hosté se ve druhém poločase snazili o vyrovnání, jejich velkou šanci zlikvidoval Jungr. Naopak my jsme se dostávali snadněji do otevřené obrany hostí, Dušek trefil tyč, Petrův gól neplatil pro ofsajd, v další akci po krásné přihrávce Škody se řítil sám na branku Petr a hosté ho za cenu červené karty zastavili. Do konce utkání jsme dobře bránili a hrozili jsme z brejků, Baratynskyy byl hodně atakován hostujícím obráncem, ale přesto stačil v pádu zakončit, Kvída v další šanci podklouzl a nestačil míč usměrnit.

Jungr - Honcharenko, Prieložný, Kolísek, Dušek - Chlapec, Houžvička, Škoda, Bezděk - Baratynskyy, Petr střídali Kvída, Čadek

Jiří Kabyl: Dnes jsme porazili silného soupeře po velmi dobře a takticky odehraném utkání. Poměrně brzy jsme prohrávali, ale po krásných akcích jsme vstřelili dva góly a zápas tak otočili. Kluci zápas odehráli podle mých představ, byli jsme nebezpečnějším mužstvem a naše výhra je zasloužená. My jsme i předcházející dva zápasy odehráli dobře, ale neproměňovali jsme šance a získali jsme v nich pouze bod, tentokrát jsme se dokázali střelecky prosadit a držíme se v tabulce v první pětce, určitě v našem oddíle panuje pohoda a spokojenost.

Fotky ZDE

Video ZDE

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama