Muži A: Libiš - Horní Měcholupy 0:1 (0:0)

Ve 20.kole jsme přivítali H.Měcholupy a prohráli jsme 0:1 (0:0).
V prvním poločase jsme byli kombinačnějším mužstvem, ale dlouho jsme se nedostávali do vyložené šance, až po dvaceti minutách jsme měli dobrou šanci - Baratynskyy místo střely hledal Bezděka a obránce míč ukopl. Pak ještě hlavička Zuskina minula těsně branku, Petr už se dostal sám před brankáře, v rozhodující chvíli uklouzl a brankář byl opět úspěšný. Hosté také měli dobrou příležitost, střela proletěla těsně kolem naší brány. Ve druhém poločase jsme se snažili dostat utkání na naši stranu. Ale byli to hosté, kteří z ojedinělé akce vstřelili gól. Pak už se utkání změnilo v dobývání hostující branky, Baratynskyy trefil tyč, v další šanci trefil z malého vápna gólmana, Zuskin přestřelil z voleje také ze stejného místa, šance přibývaly, ale nám se nepodařilo alespoň vyrovnat.

Gabriel - Čadek, Kolísek, Zuskin, Houžvička - Škoda, Chlapec, Bezděk, Dušek - Baratynskyy, Petr střídali Honcharenko, Kvída, Šobr

Jiří Kabyl: Jsme zklamaní z výsledku, kluci dřeli, makali, šancí jsme si vypracovali dost, ale nepodařilo se nám vstřelit gól. Takový fotbal někdy bývá, je to škoda, že jsme nepotvrdili body z Č. Brodu, musíme se zase dobře připravit na příští zápas a body si přivézt třeba hned z Úval.

Rubriky:

ROZPIS PODZIM 2016

Fotbalový nábor

Holky, kluci, čtěte:


TVCOM - video

DIVIZE B
DIVIZE B

Libišská Sokolovna 50let

FOTOGRAFIE                VIDEO

Libišská šála

Historické foto

Dnes je

Sestavuji aktuální kalendář ...

Tělovýchovná jednota Sokol Libiš z.s.

Fotogalerie - Akce ženy

Podpora

Obec Libiš
Obec Libiš

 

Sponzoři

Reklama